2777
2789

وازلین، کرم جی شب بزن پلاستیک بکش روش، مرطوب کننده در طول رو، فکر کنم دوماه این روند رو برین جواب بگیرید 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

خواهرم خریده راضیه اما من هرشب روغن میزنم نایلون میپوشم و جوراب پاهام بقدری خوب و نرم شده که هی ترغیب میشم ادامه میدم نمیدونم تا کی تو جو این کار باشم

اما پاهای من ذاتی خشکه و اگه بهش نرسم ترک میخوره

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهرم خریده راضیه اما من هرشب روغن میزنم نایلون میپوشم و جوراب پاهام بقدری خوب و نرم شده که هی ترغی ...

بعد من روغن سیاهدانه یا زیتون میزنم.

این روغنا گرمه برای این فصل و برای خانما عالیه و معجزه..حتما بزن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهرم خریده راضیه اما من هرشب روغن میزنم نایلون میپوشم و جوراب پاهام بقدری خوب و نرم شده که هی ترغی ...

آره مال منم 

ارثی هست 

سن بالا بره 

وحشتناک ترک میشه 

هیچ وقت نرم نمی مونه

معجزه شکر گزاری...

بعد من روغن سیاهدانه یا زیتون میزنم.این روغنا گرمه برای این فصل و برای خانما عالیه و معجزه..حتما بزن

روغن سیاه دانه بزنم 

جوراب بپوشم ؟

خوبه ؟سرده هست بدجور 

پاهام 

معجزه شکر گزاری...

روغن سیاه دانه بزنم جوراب بپوشم ؟خوبه ؟سرده هست بدجور پاهام

اره عالیه برات.روغن بزن بعد یا جوراب سیلیکونی بپوش یام که مثل من یه نایلون و بعد جوراب معمولی بپوش.برای درمان سردی بدن و رفع سودا و بلغم و ۴۰ شب میگن باید انجام بدی..ولی تو یه هفته ام مداومت کنی نتیجه میگیری....من صبح که بیدار میشم نایلون درمیارم پاهام ماساژ میدم دوباره جوراب میپوشم..خیلی حس خوبیه..چون تو خونه ام دمپایی نمیتونم بپوشم میگم حداقل جوراب پام باشه..البته شده بعضی شبا خسته بودم انجام ندادم اما پاهام خوب بودن هنوز یعنی یه شب دوشنبه اثرش نمیره..مداومت صددرصد تاثیر میزاره..اما نباید زیاد به آب بزنی از حموم دراومدی یا اون روزی که خیلی اب خورده به پات بزن حتما.من مشکلم اینه سرویس میرم مدام باید بشورم پاهامو سرویسو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره عالیه برات.روغن بزن بعد یا جوراب سیلیکونی بپوش یام که مثل من یه نایلون و بعد جوراب معمولی بپوش.ب ...

آره بدنم سرد شده 

بعد زایمان 

پاهام یخ می‌کنه 

پاهام همیشه درد می کنه 

راستی اینقدر پاهاتو میشوری مریض نمیشی پا درد نمی‌گیری ؟ خیلی بده این همه خیس شه 

معجزه شکر گزاری...

آره بدنم سرد شده بعد زایمان پاهام یخ می‌کنه پاهام همیشه درد می کنه راستی اینقدر پاهاتو میشوری مریض ن ...

نه خداروشکر ازلحاظ بدنی خوبم فقط پاهام خشک میشه.چون طبعمم گرمه زیاد مشکلی ندارم.حالا سعی میکنم کمتر کنم اما خب گاهی از دستم در میرخ

1
5
10
15
20
25
30
35
40