2777
2789

این طرز فکرو سرلوحه ی خودتون قرار بدید سود بزرگی میکنید.

اگه پولداری به آدم پولدار نزدیک شو ، اگه بنز سواری نزدیک آدم پورشه سوار شو. چه رفاقت چه عاطفی. 

اگه ورزش می‌کنی و به اندامت می‌رسی برو با یه آدم ورزشکار خوش هیکل اوکی شو.

اگه به ظاهرت می‌رسی ، خرج ظاهرت می‌کنی با یه آدم خوش چهره و تمیز وارد رابطه شو. 

غیر این به خودت و زحمتای خودت ظلم کردی. آدمی که بیچاره شده هیکل ورزشکاری ساخته لیاقتش یه پارنتر یا رفیق خوش هیکلیه. از اون ور ام کسی که مثلا پنجاه کیلو اضافه وزن داره نباید دست بزاره رو یه ورزشکار. 

با هم لول یا بالا تر از خودتون نشست و برخواست کنید. در غیر این صورت تنهایی ده برابر بهتره 

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه معامله هست کلیت حرفت قبول دارم ولی شعور و فرهنگ و تحصیلات به نظرم خیلی بیشتره

راست میگی 

بعضی آدمای تحصیل کرده سطح خیلی بالایی دارن

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

به نظر من داشتن دیدگاه و طرز فکر و سطح فرهنگی مشابه مهمتره...دو نفر می تونند ورزشکار باشند، ولی دنیای کاملا متفاوتی داشته باشند

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
به نظر من داشتن دیدگاه و طرز فکر و سطح فرهنگی مشابه مهمتره...دو نفر می تونند ورزشکار باشند، ولی دنیا ...

ولی از نظر مالی هیچوقت نمیشه تفاوت و نادیده گرفت ، قبول داری؟

ولی از نظر مالی هیچوقت نمیشه تفاوت و نادیده گرفت ، قبول داری؟

برای من اولویت طرز فکر آدم ها و سطح فرهنگ و شعورشون هست. همسطح بودن اوضاع مالی یا سطح اجتماعی یا ظاهر در مرحله بعد قرار می گیره.

یعتی اول باید دیدگاه ها مشابه باشه و بعد معیار های دیگه را هم در نظر گرفت.

حتما آدم های پولدار، ولی با شخصیت یا سطح فرهنگ و شعور خیلی متفاوت را دیدید .

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم