2777
2789
عنوان

خاطره خنده دار

586 بازدید | 14 پست

چندوقت پیش پسرعموم برام تعریف میکرد از بچگیاش که مدرسه میرفتن. دوتا پسره تو مدرسه باهم دعواشون میشه. یکیشون کچل بوده، همچین پس گردنش کتکخور ملسی داشته، اون یکی هی میزده پس کله این و خلاصه دعواشون میشه. این پسر کچله هم از حرصش سریع میره تو توالت مدرسه، دست میکنه تو مستراح ( باعرض معذرت) یه تیکه ع_ن درمیاره، بدو بدو میره میماله تو صورت اون پسره  

بعدش اون پسره با همین قیافه گ_هی میره دم در دفتر به مدیر میگه اقا اجازه؟ قاسمی به من مدفوع پرت میکنه!!!

یعنی عاشق این قسمتشم  

(دلامصب مدفوع؟؟؟؟ مدفوع؟؟؟ یعنی اینقدر میخاسته باادب باشه با اون صورت گ_هی )    

هیچی دیگه مدیر جلوی بینیشو میگیره و میگه گمشوووو برو خونتون کثااافط، اون بدبختم با همون قیافه میره خونه

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

وای مدفوع پرت میکنه😂😂😂😂😂😂😂😂

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بو میاد 😷

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

شمام خاطره های خنده دار ترجیحا دهه شصتی دارید بنویسید، دورهمی ثواب داره  

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋