2777
2789

من شوهرم قبلا چند بار تو دعوا منو از خونه انداخت بیرون امروز اومدیم بچمو ببریم بزاریم خونه مادرش ک بریم جایی گف بچه گریه نکرد گفتم ن گف خیلی این اخلاقش خوب اصلا وابسته نیست این اخلاقش ب تو رفت گفتم مگه تو وابسته ای کف اره خیلی نمیدونم منظورش وابستگی ب ننه باباش یا من خواهرم میگه اون منظورش این بود وقتایی ک تو رو مینداخت بیرون ذهنش خراب بود ولی من فک میکنم ب ننه باباش منظورش بود ب نظرشما منظورش کیه اگه ب خونوادش باش ک خیلی ناراحت میشم چون دخالت کنن

خب خودت باید بگی . شوهرت رو میشناسید .  شوهر من وابسته مامانشه

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نمیتونم بپرسم غرورم نمیزار

کاش منم غرور تو رو داشتم . شوهرم چشم تو چشمم گفت یه تار مو مادرم رو با تو عوض نمیکنم . من بی غرور موندم باهاش. البته من از جنس مادر هستم . چون پسرم از کودکی به شدت با طلاق مخالف بود . می‌گفت مامان اگه طلاق بگیری برا من مثل اینه که جنگ وقعی شده باشه. یا آلان یه بار فقط باهاش مشورت کردم به شدت عصبانی شد. 💔

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭