2777
2789
مامان منم فوق العاده تنبله یعنی من از ۱۲سالگی ک فهمیدم چی هستم و کی هستم بار همه چی افتاد رو دوشم ال ...

درسته ان شاالله خدا مادرتون رو شفا بده و تن مادر منم سلامت باشه ،من بعضی وقتا از شدت فشار میشینم گریه میکنم باورت میشه اکثر اوقات دارم سر پا غذا میخورم ،یعنی نشستیم غذا بخوریم میگه ترشی یادت رفته برو بیار لقمه تو دهنم پامیشیم میرم میارم دوباره میشینم میگه برو فلفل بیار میگم آوردم اینا انگار دنبال یه چیزی میگه که من نشینم میگه خوب برو با ماست آبدوغ درست کن بیار بخوریم لقمه تو دهنم پامیشم میرم درست میکنم میارم باید حواسم باشه زیاد نمک نزنه که فشارش نره بالا 

زیاد چیزای شیرین نخوره که قندش نره بالا ،راه بره که اضافه وزنش از بین بره ،غذا رو تست کنم که شورش نکرده باشه ،برم بالاسرش بگم چقدر اب بریز که دمپختکش شفته نشه عین یه مادر باید بالا سرش باشم

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
اون که باید خجالت می‌کشید مادرت بوده نه تو اگه اون بار اون کار نمیکردی مامانت برا دفعه بعد یادش می ا ...

چی بگم والا شایدم اشتباه از خودمه از وقتی شروع کردم خونه زندگیمون رو جمع و جور کردم تازه شده شبیه خونه آدمیزاد، یکی دونفر بیاد خونمون خجالت نمیکشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات از ته دل دعا میکنم خدا مزد زحمت هات بده یه جای خوب شاغل بشی یه بخت خوب هم بهت بده

الهی قربونت برم ممنون عزیزم همین که شماها درکم میکنید و باهام حرف میزنید کلی سبک میشم خودش که همیشه طلبکارنه،هیچوقت یه تشکر خشک و خالی نکرده مزد زحماتم باشه همیشه میگه کاش یه دختر زبر و زرنگ داشتم کارامو میکرد نه یه دختر تنبل و بی عار

چی بگم والا شایدم اشتباه از خودمه از وقتی شروع کردم خونه زندگیمون رو جمع و جور کردم تازه شده شبیه خو ...

اخی عزیزم چی بگم زیاد محل نذار وقتی سر سفره دستور میده خودت بزن به نشنیدن 

خدا کمکت کنه اگه میتونی آنلاین شاپ بزن در آمد خوبی داره تو هم پشت کارت معلوم عالی هست اتاق خودت هم ج ...

نمیخوام تو خونه باشم حالم از تو خونه موندن بد شده میخوام برم بیرون ان شاالله داره کار جور میشه برام

عزیزم بخدا خواهرشوهرم من کلا همین بود طوری که وقتی نامزد بودیم میومدم خودم معذب میشدم از اینکه اون س ...

خوشبحالش چه خوب تونست گلیم خودشو از آب بکشه بیرون

الهی قربونت برم ممنون عزیزم همین که شماها درکم میکنید و باهام حرف میزنید کلی سبک میشم خودش که همیشه ...

عزیزم خدا نکنه ولی بدون اونایی که به پدر و مادر خدمت میکنن همیشه خوشبخت هستن مزد کارت خدا میده گلم تو هم هر وقت کار می‌کنی با خدا معامله کن مطمن باش جوابتا میده 

نمیخوام تو خونه باشم حالم از تو خونه موندن بد شده میخوام برم بیرون ان شاالله داره کار جور میشه برام

انلاین شاپ اسمش داخل خونه است وگرنه باید بدونی بیرون جنس بیاری بدویی عکاسی بدویی پست 

اخی عزیزم چی بگم زیاد محل نذار وقتی سر سفره دستور میده خودت بزن به نشنیدن

میدونم نباید سر مادرم جیغ بزنم ولی یکبارم جیغ زدم ولم کنیدددد بذارید بتمرگم خبر مرگمممم دو لقمه غذا کوفت کنم😅از اون موقع خیلی کمتر میگه پاشو 

انلاین شاپ اسمش داخل خونه است وگرنه باید بدونی بیرون جنس بیاری بدویی عکاسی بدویی پست

اگر اینطوریه که خوبه

شنیدم در آمدشم خیلی خوبه یه مقدار پول دستمه ان شاالله اگر بتونم آنلاین شاپ اکسسوری یا روسری و شال راه میندازم

میدونم نباید سر مادرم جیغ بزنم ولی یکبارم جیغ زدم ولم کنیدددد بذارید بتمرگم خبر مرگمممم دو لقمه غذا ...

سخت نگیر منم چند بار با مامانم دعوا کردم چون به فکر خودش نیست هرچی حقوق میگیره میده به دایی آخریم این چند وقت عمل داشت پول نداشت باهاش دعوا کردم گفتم به ما نمی‌خواد بدی ما اصلا چیزی نمی‌خوایم حداقل به فکر خودت باش چرا داداشت باید از تو پول بگیره وقتی خودت تو مزیقه هستی بعذم بردمش به زور به مقدار پول داشت طلا خریدم براش