2777
2789
عنوان

كسي بيمارستان الغدير زايمان كرده ، ميشه راهنمايي كنيد

| مشاهده متن کامل بحث + 31750 بازدید | 23 پست
عزیزم منم آخر 38 هفته هستم و بیمارستان الغدیر زایمان میکنم خیلی از آشناهامون اونجا زایمان کردن و خیل ...

سلام عزیزم.حتما تا الان فارغ شدید.تبریک میگم.

من تازه باردار شدم و بیمارستان الغدیر و خانم دکتر فاطمه سلیمیان و میخوام واسه زایمان انتخاب کنم.

میشهلطفا راهنماییم کنین از بیمارستان و دکتر سلیمیان راضی بودین یا نه؟؟؟

لطفا راهنماییم کنین😊😊😊

سلام عزیزم.حتما تا الان فارغ شدید.تبریک میگم. من تازه باردار شدم و بیمارستان الغدیر و خانم دکتر فاط ...

ببیخشید عزیزم دیر جواب دادم من تازه پیامتونو دیدم 

آره واقعا عالی بود من از همه لحاظ راضی بودم هم از بیمارستان هم از رفتار پرستارها هم دکتر سلیمیان واقعا خوب بود همه چیز

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم من زايمان كردم ، نرفتم الغدير رفتم بيمارستان مردم پيش دكتر ايلخاني هم بيمارستانش خيلي تميز و ر ...

ممنونم از جوابت عزیزم

خدا جونم مرسی که پسر گلمو گذاشتی تو دلم .خودت مواظبش باش و صحیح و سالم به دنیا بیاد.زندگیم فقط همسرم حسین و پسرم آراز