2777
2789

از شیمی امسال خوشم نمیاد

معلممونم اصلا خوب نیست😕

یه ذره مبحث اسید و باز رو بلدم فقط

شما چطوری میخونین؟

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

ویدیو آموزشی ببین

یا درسنامه بخون 

بعدم تست بزن

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

شیمی دوازدهم واقعا از همه مباحث پایه برای من جذاب تر بود

نیاز ب پیش زمینه خاصی هم نداشت

اگه با دبیر خودت اوکی نیستی فیلم آموزشی ببین و زیاد بخون

با تکرار زیاد ملکه ذهنت میشه یادت نمیره دیگه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شیمی دوازدهم واقعا از همه مباحث پایه برای من جذاب تر بودنیاز ب پیش زمینه خاصی هم نداشتاگه با دبیر خو ...

با دبیر خودم اوکی نیستم ؟😂😂

بدترررر از اوکی نبودنممم😑

کلا هرچی علاقه به شیمی داشتم پودر شده

ولی خب کنجکاو شدم بخونم😁🤦🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

مبتکران درسنامه خوبی داره با اون میتونی همه چیو یاد بگیری

خیلی سبز خریدم

حقیقتا تو کتاب فروشی گفتم مبتکران رو آوردن حجمشو دیدم ترسیدم گفتم برگردونه 😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

با دبیر خودم اوکی نیستم ؟😂😂بدترررر از اوکی نبودنممم😑کلا هرچی علاقه به شیمی داشتم پودر شدهولی خب ک ...

همونه خوشت نمیاد

بعضی معلما آدمو از اون درس بیزار میکنن

من عاشق زمین بودم ی معلم افتضاح داشتیم انقدر حس بدی بهم میداد اصلا درسشو نمی‌خوندم امتحان ترم 9 گرفتم در این حد ،ولی کنکور 50 زدم

درسنامه خیلی طولانیهویدیو هم الان نمیتونم😭

درسنامه رو سریع بخون با سرعت بالا در حد اینکه بفهمی درباره چیه..

ولی اگه خیلی برات طولانیه فقط از اون مبحث تست بزن و بعد از هر تست برو جواب تشریحیش رو کامل بخون که از طریق تست یاد بگیری

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

خیلی سبز خریدمحقیقتا تو کتاب فروشی گفتم مبتکران رو آوردن حجمشو دیدم ترسیدم گفتم برگردونه 😑

حجمش زیاده اما بنظرم از خیلی سبز بهتره خیلی پیشرفت کردم باهاش حالا همین خیلی سبز هم درسنامشو بخونی اوکیه اگه درسنامه نمیخونی هم مجبوری فیلم تدریس ببینی رو 1.5 ایکس بزار که زمان زیادی ازت نگیره

وای بچه ها من تاره شروع کردم و پایم صفر صفره.. اسم درس، شیمی، ریاضی یا هرچی شبیهش میاد بهم استرس میده ولی با این‌حال دارم تلاشمو می‌کنم. به نظرتون از الان شدنیه؟ یه هفته‌اس که شروع کردم‌ و روزی ۱۱ ساعت دارم میخونم طبق برنامه ی مشاورم، دلم روشنه ولی بازم..

همونه خوشت نمیادبعضی معلما آدمو از اون درس بیزار میکننمن عاشق زمین بودم ی معلم افتضاح داشتیم انقدر ح ...

من متاسفانه در مورد معلم به ظاهر خیلی توجه میکنم 😑

قیافه این معلمو میبینم یاد تمام بدبختی هام میوفتم😂😂😂

کلا از هیچ چیش خوشم نمیاد نمیتونم گوش بدم به حرفاش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

درسنامه رو سریع بخون با سرعت بالا در حد اینکه بفهمی درباره چیه..ولی اگه خیلی برات طولانیه فقط از اون ...

باشه مرسییی🌷

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷