2777
2789
عنوان

بابام نمیزارع عروسی بگیرم

393 بازدید | 25 پست

بهشون میگم حداقل بجای عروسی سالن عقد بگیرم مثلا ۵۰ نفر دعوت کنیم و خرج رو داماد میده چون عروسی نگرفته میگه نه هزینه اضافست من دوست دارم چرا حالیشون نمیشه بنظرتون چیکار کنم هزینه جشن عقد کم تر میشه یا عروسی 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

خانمی میشه تاپیکمو گزارش بزنی تاپیگ آخرم 🙏🫂

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واا ..😐

این مدلی نشنیده بودم.. 

اگه دوست داری بگیری حتما بگیر، وگرنه تو دلت میمونه ..

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

😐😐 این حرفو واقعا بابات گفتع؟ 

براش توضیح بده عروسی جدا از یه آرزو یه نوع ارزش هم هست برای زن 

بگو اگه نذاری اینجا هزینه کنند بعداً واسه باقی هزینه ها هم به مشکل میخورم 

😐😐 این حرفو واقعا بابات گفتع؟ براش توضیح بده عروسی جدا از یه آرزو یه نوع ارزش هم هست برای زن بگو ا ...

اره بخدا بهش گفتم ۵۰ نفر میشه ۷۰ تومن میگه خیلی زیاده حیف پول 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
گزارش زدم عزیزم

مرسی عزیزم🫂🙏

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍