2777
2789
عنوان

خواستگارم گیر داده عکس بفرست

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 62 پست
برا مشاوره رفتن بنظرم زودهيكم ديگه باهم رفت و امد كنيد وقتي حس كردي مناسبه برو مشاوروقتي حست ب سمت م ...

نمیدونم واقعا اشتباه کردم الان دیگه نوبت مشاوره هم گرفتیم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

والا منم باور نمیکنم میگه دلتنگت شدم این جلسه اول نمیدونست من پزشکم وقتی فهمید دیگه ول نکرد حس میکنم

پیش خودش میکه خوبه زنم هم وجه اجتماعی خوبی داره هم کار و زندگی درست حشابی خواهد داشت...

فالله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا منم باور نمیکنم میگه دلتنگت شدم این جلسه اول نمیدونست من پزشکم وقتی فهمید دیگه ول نکرد حس میکنم

همونه .ولش کناا.فرصت طلبه ...با توجه به جایگاه اجتماعیت باید خیلی ریز بین و نکته سنج باشی ..فکر نکن چون خانواده ت اعتماد به نفس برات نگذاشتن هر ننه قمری رو باید قبول کنی ..

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

نمیدونم واقعا اشتباه کردم الان دیگه نوبت مشاوره هم گرفتیم

اتفاقا مشاوره خیلی خوبه

برات نوشتم یه بار دوتایی برید و بعدش خودت تکی برو. همه حرفاتو بزن

و از ثبل همه چیزارو روی کاغذ بنویس که یادت نره

و بزار بهت کمک کنه تصمیم قطعی بگیری

فالله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین
اسی سنت کمه بنظرم حیفی الان سر کاری ؟اگر هنوز سر کار نرفتی بزارش تو آب نمک برو سر کار ببین آدم بهتر ...

نمیشه بذارمش تو آب نمک سنتیه تموم فامیل میدونن قضیه رو

بعدم آدم مناسب من نیست ولی گناه داره معطلش کنم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

پیش خودش میکه خوبه زنم هم وجه اجتماعی خوبی داره هم کار و زندگی درست حشابی خواهد داشت...

آره بابا 

برگشته میگه همون جلسه اول که دیدمت یه تیکه از وجودم شدی

منم گفتم وجودت سلامت

اتفاقا مشاوره خیلی خوبهبرات نوشتم یه بار دوتایی برید و بعدش خودت تکی برو. همه حرفاتو بزنو از ثبل همه ...

باشه عزیزم

ممنون از راهنماییت

همونه .ولش کناا.فرصت طلبه ...با توجه به جایگاه اجتماعیت باید خیلی ریز بین و نکته سنج باشی ..فکر نکن ...

والا چی بگم 

تو نصف حرفاشم به من میگه خانم دکتر خب حس اینو میده ک واقعا جذب یه عنوان شده

والا چی بگم تو نصف حرفاشم به من میگه خانم دکتر خب حس اینو میده ک واقعا جذب یه عنوان شده

اوعوم .داره تو رو تو تله ی احساسی میگذاره و می‌دونه که اعتماد به نفست کمه و متاسفانه ما زنها هم از گوش عاشققق میشیم .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اوعوم .داره تو رو تو تله ی احساسی میگذاره و می‌دونه که اعتماد به نفست کمه و متاسفانه ما زنها هم از گ ...

دقیییقا 

هرچیم میگم قضیه رو احساسی نکن باز ور میداره حرف چرت و پرت عاشقانه میزنه

خب چ كاريه قبل مشاوره بگو نهو مشاوره هم كنسل كن

خب چجوری بگم نه در حالی که خودم گفتم بریم مشاوره

میگه این دیوونست خله چیه

دقیییقا هرچیم میگم قضیه رو احساسی نکن باز ور میداره حرف چرت و پرت عاشقانه میزنه

همونه .این مدل مرد جماعت راهشونو خوب بلدن ..حد و حدود براش تعیین کن .بگو من اصلا خوشم نمیاد هنوز که نسبتی با هم نداریم از این الفاظ استفاده کنید و باعث میشه امتیاز منفی در نظر بگیرم