والا منم باور نمیکنم میگه دلتنگت شدم این جلسه اول نمیدونست من پزشکم وقتی فهمید دیگه ول نکرد حس میکنم
همونه .ولش کناا.فرصت طلبه ...با توجه به جایگاه اجتماعیت باید خیلی ریز بین و نکته سنج باشی ..فکر نکن چون خانواده ت اعتماد به نفس برات نگذاشتن هر ننه قمری رو باید قبول کنی ..
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
والا چی بگم تو نصف حرفاشم به من میگه خانم دکتر خب حس اینو میده ک واقعا جذب یه عنوان شده
اوعوم .داره تو رو تو تله ی احساسی میگذاره و میدونه که اعتماد به نفست کمه و متاسفانه ما زنها هم از گوش عاشققق میشیم .
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
دقیییقا هرچیم میگم قضیه رو احساسی نکن باز ور میداره حرف چرت و پرت عاشقانه میزنه
همونه .این مدل مرد جماعت راهشونو خوب بلدن ..حد و حدود براش تعیین کن .بگو من اصلا خوشم نمیاد هنوز که نسبتی با هم نداریم از این الفاظ استفاده کنید و باعث میشه امتیاز منفی در نظر بگیرم