2777
2789
عنوان

خواستگارم گیر داده عکس بفرست

868 بازدید | 62 پست

منو دیده ۴ جلسه 

حالا پیام داده میگه عکس بفرست چیکار کتم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا خب تورو دیده دیگه عکس برای چیه.

میگه دلم براتون تنگ شده یه عکس بذارم پروف بگم همونو ببین 

پوشیده باشه

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

بگو راحت نیستم عکس بفرستمبه روش بیار

گفتم بهش راحت نیستم عکس بفرستم هنوز امیدوارم ناراحت نشی

مگه نمیگی خواستگارمه..خب جوابشو بده یا اره یا نه

قراره بریم مشاوره

قراره بریم مشاوره

تاپیکاتو خوندم در مورد این خواستگارت..تو هنوز سنی نداری که پزشکم هستی جایگاه اجتماعی خوبی داری..هیچوقت بخاطر فرار از تنهایی ازدواج نکن..منم مثل توام سالهاست تنهام..اما هر مردی ارزش نداره اجازه بدم بیاد تو زندگیم.

تاپیکاتو خوندم در مورد این خواستگارت..تو هنوز سنی نداری که پزشکم هستی جایگاه اجتماعی خوبی داری..هیچو ...

واقعا خانوادم اعتماد بنفسمو گرفتن منم دیگه با این ادامه دادم تا اینجا قراره بریم مشاوره

اگه دیدتت عکس نفرست 

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

یه تاپیک ازت خوندم اگه همون مهندسه هست با چیزی که تعریف کردی ۳۰ متر آسفالت رو ۶۰ متر ثبت کرده و پیچونده  باید بگم 

ردش کن این فرصت طلب هست وکارش دزدیه 

خالا اینو ۵یر مسائل دیگه اش میگم 

حیف تو واقعا خانم دکتر 

مناسب هم نیستید 

واقعا افسوس که قدر خودتو نمیدونی