2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میپوشه.اره کم رنگ میشه ولی باز باید بزاره پاش خیلی بو میده

به دکتر مراجعه کنید شنیدم

بخاطر مشکلات گوارشی ام هست

هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری می‌شد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا می‌تونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصله‌ست که دل تنگی رو بزرگ‌تر می‌کنه.

میپوشه.اره کم رنگ میشه ولی باز باید بزاره پاش خیلی بو میده

بو گیر بگیر براش  ببین یه اسکرابایی هست واسه پا با اون بشوری بو نمیده الان حنا دیگه نمیزارن من خودم موهام چرب بود مامانبزرگم میگفت بیا حنا بزارم منم نزاشتم شامپو شو گرفتم الان دیگه واسه هر چیز دارویی دارن

خیلی خوبه منم یه مدت میزاشتم

خب بیرون که ادم جوراب میپوشه تو خونم که تا وقتی مهمون نمیاد راحتین

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

کفش کار نو هم میخره دو روز دیگ بو میگیره چون صبح تا شب توش هس

خب وس همون ، چون طولانی مدت کفش پاشه ، تو کفشش جوش شیرین نریختی ؟

به نظرم اگه چندجفت جوراب همراش باشه در طول روز عوض کنه ، پاش کمتر بو میگیره ، شوهر من چون جورابش رو دیر عوض میکنه ، کفشش بو میگیره ، دفعه ی بعد پا و جوراب تمیز میکنه تو کفش ، باز زود پاش بو میگیره 

شوهرت اگه حنا بذاره شب تا صبح ، سودای بدنش میریزه بیرون و بدنش پاکسازی میشه ، کفش پاش هم سیاه میشه ، ولی ارزشش رو داره