2777
2789

همیشه به مامانم میگفتم وا چیکار داری به بابا انقدر گیر میدی...تا امشب البته

یه مدت بود از پسره خوشم اومد بعد عمری اونم همینطور هعی امار میداد و چشم تو چشم قفلی اینا تا رفتم بررسی کردم هییییچ اثری از متاهل بودنش نبود هیییچی حتی تعقیب میکردم.

امشب فهمیدم زن داره که هیچی دوتاااا بچه داره...

اصلااا بهش نمیخورد پرام ریخته 

خلاصه که اره مامانمم حق داشته

خانما لطفا حلقه و بایو اینستا یه کوفتی بذارن و عکس خودتون یا حداقل بچتون بذارن خیلیییی تاکید کنید سفت بچسبین 

مردا پفیوزن همه😐😑 اگه فکر میکنی نیستن چون داری اونارو شبیه خودت میبینی که وفاداری وگرنه شناگر ماهرین 

هر چی سنشون بالاتر بدترن

هرچی هم قل و زنجیر کنی کسی ک بخاد ی‌گوهی بخوره میخوره

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همسرم بیو همه شبکه های اجتماعیش اول اسم منه

خیانت هم می‌کنه و اون خانوم هم خبر داره که زنو بچه داره

آدمای کثیف هم وجود دارن گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️