2777
2789
عنوان

چجوری بفهمم وفاداره یا نه

95 بازدید | 8 پست

یکی خودش بهم ابراز علاقه کرد فکر کردم مزاحمه بلاک کردم گفت مادرش تماس گرفت با مادرم بعد با اجازه خانواده ها رفتیم بیرون دوتایی تو جلسه اول حرفاش و افکارش خیلی به من میخورد چهره هم به دلم تا حدودی نشست و میخوام ادامه بدم قراره بیان خواستگاری رسمی با خانواده بعدش بیشتر آشنا شم. باهاش توی واتساپ حرف میزنم سوالاتش همه راجع به زندگی بعد ازدواج هست این یعنی قصدش جدیه ولی از کجا بفهمم با اینهمه ابراز علاقه بعدا بهم وفادار میمونه این خط قرمزمه حتی دوست ندارم چت کنه با دختری 

چطور بفهمم وفاداره در آینده؟

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین خواهرم اینکه میگی حرف زدنش به دلم میشینه اصلا ملاک خوبی برای ازدواج نیست. مرد باید حامی باشه باید در عمل خودشو نشون بده نه فقط حرف. باهاش چند باری برو بیرون ببین نگاهش به خانم ها چجوریه، شوخیه بیخود میکنه یا نه.  نهار یا شام باهاش برو بیرون ببین کجا میبرتت چی مهمونت میکنه مثل بدبختا بهش نگی نه ممنونم میل ندارم یا نه قیمت اینجا گرونه بریم یه جای ساده بستنی قیفی بخوریم. اصلا شما چیزی نگو فقط بهش نگاه کن ببین چیکار میکنه برات. خسیسه یا نه. تاکید میکنم اگر چیز بدی ازش دیدی اصلا نگو بعد از ازدواج درستش میکنم که هیچ انسانی تا خودش نخواد تغییر نمیکنه قرارم نیست تغییر کنه سالیان سال همین بوده و خواهد بود نگو الان ازدواج میکنیم بعد کاری میکنم پیشرفت کنه. ببین بیشتر مواقع  خودت با رفتارت به مرد اجازه میدی که به من خیانت کن.