2777
2789
عنوان

طرز رفتار با فرد آزار دهنده

123 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها . ۳ روز پیش یه خودرو ۲۰۷ جلو در پارکینگمون پارک کرده بود و من نمی تونستم ماشینمو بیرون ببرم. یکی از همسایه ها گفت زنگ بزن ۱۱۰ باهاش تماس میگیرن میاد میبره. منم تماس گرفتم ولی طرف توجهی نکرد و تا اخر شب ماشینشو برنداشت. خلاصه منم ببخیال شدم و فراموش کردم. فردا صبحش که اومدم از خونه برم بیرون دیدم چند تا دستمال کاغذی کثیف و کلی پوست تخمه ریخته شده تو حیاطمون . جارو زدم و اهمیت ندادم ولی بازم هر روز صبح با چنین صحنه ای مواجه شدم. مطئنم راننده همون ماشینه که لج کرده. اما من اصلا نمیدونم کیه و حتی شماره پلاک ماشینشم جایی ننوشتم. شما جای من باشید چیکار می کنید ؟

یعنی من ریدم تو دهن همچین آدمایی چقد تو مخن اه من اصلا عصابم نمیکشه واقعا میگم اون بخواد تخمه بریزه جلو درمون منم میرینم وسط حیاطشون

من خر تنهای شهرم با شرکم من قهر قهرم... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چندروزتحمل کن بیخیال میشه ادم شری نباشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

اپارتمان روبرومون داره ولی در احتیار من نمیزارن

چرا نزاره؟ 

نگو چی شده بگو مشکلی پیش اومده برا ماشینم 

میخوام چک کنی دوربین رو 

جلوی خودش چک کن

اگه نزاشت بگو اوکی با پلیس میام