2777
2789
دقیقامنم هفته دیگ مهمون میادخونم هیچیی ندارم🥲

منم‌گوشت و مرغ ندارم 

گفتم خوبه میدم گوشت و مرغ میگیرم اما هیچی ب هیچی

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا داریم له میشیم خدا نابودشون کنه خودشون که سفره اشون پره خبر از دلت ملت ندارن بخدا بعضیا امیدشو ...

مستاجر هستین؟؟؟❤️❤️

فقط خدا به داد مستاجرا برسه

اجاره ها ۳برابر شده

دیگه شکمشونم نمیتونن سیر کنن

آره بخدا اونم برا ۲۰ تومن که سر هفته اول تموم میشه آنقدر زندگی برا قشر کارگر سخته که واقعا نمیتونم ...

من شوهرم ۱۲ میگیره

فک کن عزا گرفتیم که چند روز دیگه میخوایم مهمونی یلدایی بگیریم و چطور بعدش یه برج و سر کنیم!!!

بخدا داریم له میشیم خدا نابودشون کنه خودشون که سفره اشون پره خبر از دلت ملت ندارن بخدا بعضیا امیدشو ...

اره بخدا خدا میدونه چقدر سخت شده 

حالا سختی گرونی یه طرف بی وجدانی صاحب فروشگاه مغازه ها یه طرف بابا بخدا قیمت روشم میخونی ها میگ ن اون قیمت قدیم بوده الان بیشتره 🤬

من شوهرم ۱۲ میگیرهفک کن عزا گرفتیم که چند روز دیگه میخوایم مهمونی یلدایی بگیریم و چطور بعدش یه برج و ...

🥲وای خواهر...ما سه تا بچه هم داریم فکرش بکن ...نمیشه مهمونی نگیرین؟ من شوهرم میگه گرونه همه چی برا همین زیادی مهمونی نمیگیرم مگر اینکه خانوادم بیان دیگه مهمونی بزرگ نگرفتم 

اره بخدا خدا میدونه چقدر سخت شده حالا سختی گرونی یه طرف بی وجدانی صاحب فروشگاه مغازه ها یه طرف بابا ...

دقیقا رفتم یه کنسرو لوبیا خریدم قیمت روش زده بود۴۵ یا ۶۵ همینقدر ولی فروشنده می‌گفت ۱۰۰ گفتم بابا آنقدر زده میگه قدیمه میگم خوب لوبیا حتما قدیمیه میگه نه به قیمت جدید میدیم خدا نگذره همه شدن دزد

🥲وای خواهر...ما سه تا بچه هم داریم فکرش بکن ...نمیشه مهمونی نگیرین؟ من شوهرم میگه گرونه همه چی برا ...

من همش میگم ادم خودش میتونه بزنه تو دهن دل و خواستش بگه نداریم و نمیشه اما بچه چی بچه و نمیشه نه گفت.

نه نمیشه نگرفت اخه اولین یلدامونه که خونه خودمونیم و مادرشوهرم مداممم هی زیر و رو حرفاش میگه برا یلدایی دخترام اینو بردم اونو بردم و بهم فهموند چنین رسمی دارن که خانواده عروس براش یلدایی بیارن و خاتواده هر دو طرف شب خونه عروس داماد باشن.

درصورتی که عقد ما کوتاه بود و اونا به یلدا نرسبون که برا من چیزی بیارن.😑

واقعا موندیم چجور یه مهمونی خوب برا ۲۰ نفر ادم بگیریم و خودمون بعدش از گرسنگی نمیریم.🥲