2777
2789

دخترم ۹ ماهشه صبحها بهش سرلاک یا بیسکویت نرم شده میدم عصرونه هم همین طور . 

غذا هم بهش سوپ میدم معمولا خیلی تنوعش کمه نمیدونم چی بدم بهش؟؟

کاربر قدیمی ام‌ ..... آره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#تغذیه_آشپزی

♨️سوپ رشته فرنگی ♨️

مواد لازم

🔹هویج : یک عدد کوچک (20 گرم)

🔹سیب زمینی : یک عدد کوچک ( 30 گرم)

🔹گوشت مرغ یا گوسفند: 30 گرم

🔹پیاز : نصف یک عدد ( 10 گرم)

🔹گوجه فرنگی : یک عدد کوچک ( 30 گرم)

🔹برنج : یک قاشق مربا خوری ( 5 گرم )

🔹رشته فرنگی یا ماکارونی : 10 گرم ( یک قاشق غذا خوری )

🔹جعفری ریز شده : یک قاشق غذا خوری

🔹کره : نصف قاشق مربا خوری

ابتدا گوشت مرغ یا گوسفند را به همراه پیاز بپزید . بعد برنج و هویج را افزوده و بعد از نیم پز شدن سیب زمینی ،گوجه و جعفری را بیفزایید. بعد از اینکه تمام مواد کاملاً پخته شد رشته ها را هم اضافه کنید تا پخته و لعاب بیندازد. بعد از برداشتن از روی حرارت کره را هم اضافه کنید.

وزن غذا : 280 گرم

انرژی : 304 کالری

من دخترم حساسیت داره تنوع غذاییش کمه,فرنی و این چیزا نمیشد بدمش,منم سرلاک میدادم و سوپ,الان که ۱۴ماهشه بازم صبحا که معمولا خوابه ظهرا سوپ  میدم با غذای خودمونو عصرا یا سرلاک یا بازم سوپ شبا غذای خودمون و اگه سیر نشد سوپ,گاهیم بیسکوییت و موزو قاطی میکنم با سرلاک,سیب زمینی پخته با کره هم به شکل پوره خوبه

عزیزم هر پنج تا هفت روز یکبار حبوبات و سبزی سوپشو عوض کن خرما میوه  مرغ ریش ریش شده و کته ...

مرغ ریش و چجوری بهش بدم وقتی هیچی درشت نمیخوره عق میزنه

کاربر قدیمی ام‌ ..... آره.