2777
2789
عنوان

بنظرتون مقصر این دعوا کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 19 پست
[QUOTE=401869068]دادامه طرفداری مارو واقعا تاحالا یه بحثو از دید خواهر شوهر ندیده بودم که چقدر کار ا ...

تقصیر ما چیه؟خواهرم فقط گفت بزرگ‌ بشه سیاه میشه اون چرا بهش گفت هرکی دورتونه سیاهه

تقصیر ما چیه؟خواهرم فقط گفت بزرگ‌ بشه سیاه میشه اون چرا بهش گفت هرکی دورتونه سیاهه

خواهرت پیشگو هست؟ اصلا بشه خب که چی ؟ این دیگه طرفداری داره؟ ارث کی بهش رسیده حالا؟اصلا ذغال بشه رنگش این بحث داره که خواهر شما کوتاه نیومده اون مادرشه حرص میخوره  اصلا رنگ موست چیکار به شیر خوردنش داره خدا یه صبری به عروستون یه و حس پدارنه و همسرانه به داداشتون بده اینقدر بی بخار ادم زنشو میزاره با بحث از خونه با تاکسی بره اخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برداشتم اینه که شماها همه سبزه (به قول خواهر خودت سیاه) هستید و عروس و نوه جدید سفید

و احتمالا ایشون مزایای دیگه هم نسبت به شما و عروسی دیگه دارن چون بعد مادرتون ایشون رو آدم بدی دونسته و بقیه عروسا رو خوب(از روی حسادت)

خواهرت از حسادت گیر داده به زنداداش اونم کسی که بچه شیرخوار و کوچیک داره و حساسه روش، مادرتون که ماشالله سنی ازش گذشته شروع کرده به جانبداری دخترش، بعدم که تازه بهش گفته بچت سفیده تجاوز می کنن بهش(معنی حرفش دقیقا همین بوده)

اونم که از رفتار داداش تون

طفلی عروس تون واقعا

شما بیشتر از این که پوستتون سیاه باشه قلب تون سیاهه