2777
2789
عنوان

بنظرتون مقصر این دعوا کیه

141 بازدید | 19 پست

سلام،تقریبا یکسال پیش عروسمون با خواهرمجردم دعواشون میشه که تو این دعوا مادرم شریک خواهرم میشه واون دفاع میکنه،موضوع این بود که مادرم وعروسمون تو اتاق نشسته بودن که خواهرم وارد جمعشون میشه وشروع میکنه پسرت که سفیده مال شیره وبزرگ بشه مثل پسر اون یکی داداشم سیاه میشه عروس درجواب میگه این چیزا ربطی به شیر نداره وژنتیکیه،بعد خواهرم اصرار رو حرفش میکنه وعروس میگه اینایی که دورتونن سیاهن بچه من سفیده،خواهرم درجواب میگه اینایی که سیاهن کسی بهشون تجاوز نمیکنه،عروسم خیلی عصبانی میشه ومیره تو اتاق به داداشم میگه پاشو بریم خونمون داداشمم میگه من نمیام تو میخوای برو،بعد دوباره برمیگرده اتاق به مادرم میگه دخترت چهل سالشه این چه حرفیه میزنه مامانم درجواب میگه دخترم از توام کوچیکتره چهل سالش نیست واینکه دخترم خودش نخواست ازدواج کنه صد تا خواستگار داشت،به عروسیمون میگه دیگه خونم نیا وتو آدم خوبی نیستی،عروسایه دیگه ام بهتر ازتوان،بعد گفته پسرام هیچی بهم پول نمیدن دخترام خرجمو میدن عروسیمون درجواب میگه همین هفته قبل شوهرم ده تومن داد به دخترت هرماه هم پول میریزه حساب همین دخترت که به پسرم میگه سیاه میشی،بعدم عروس زنگ میزنه تاکسی خودش وپسرش میرن ولی داداشم باهاشون نرفت،بعد ازچندروز عروسمون پیام داد رو گوشیم قضیه رو تعریف کرد گفت مادرت بهم گفت خونمون نیا وبه داداشت بگو بزور منو نبره خونه مادرت منم طرفداری خواهر ومادرمو کردم وبهش گفتم رو گوشیم پیام نده وکاری به کار ما نداشته باش،داداشم خیلی پسر خوبیه اگر الان عصبی شده بخاطر اینه تو اعصابشون بهم میریزی اونم اصلا جوابمو نداد،،حالا یکسالی میشه نه به مادرم نه به من زنگ نمیزنه فقط  زنگ پدرم میزنه ماهی یبار هم میاد خونه پدرم با مادرمم گرم نمیگیره،بنظرتون خواهرم مقصره یاعروس؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه عروس خوبی هست که هنوز میاد خونه تون. عروس ما چند ماهه بی دلیل تماسامون رو جواب نمیده. از بس خوبی کردیم بهش فکر کرد خبریه 

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

[QUOTE=401869068]دادامه طرفداری مارو 

واقعا تاحالا یه بحثو از دید خواهر شوهر ندیده بودم که چقدر کار اشتباه خودشون و داداشون رو منطقی میبینن فکر میکردم متوجه اذیتا هستن و انجام میدن نگو اصلا نمیگن کار خودشون اشتباهه