2777
2789

بنظرتون منو دوست داره یانه؟ 

جدیدا بهم گیرمیده.

الان اونسری به پروفم گیر داده بود، من یه m روفتوشاپ کرده بودم روی گردنم گذاشته بودم، بعد این دختره دیده بود، تا دو سه روز به این گیر میداد 

بعد طرف رفته پروفشو هاید کرده که نتونم ببینم😐(خب ینی انقد احمقه که با اکانت فیکم میتونم ببینم) بعد برگشته روبروم وایساده میگه: خوبه هاید کردم که نبینی لابد رفتی بقیه پروفامم ذخیره کردی😐

بعد دقت کنین با طرف حرف نمیزنم اصلا

بعد یکی از استوریامو انگاری رفته یکیشون نشون داده 

چندبارررر اینو گفته، لحن منو تو استوریم تکرار میکنه بعد میگه: دهم چطوره (با یکی از دوستام استوری گرفته بودیم گفته بودم دهم چطورع)

بعد رفته بودم با یکی از دوستای کلاس دهمم حرف زده بودم، با دوستاش میومدن دنبالم که ببینن چیمیگیم 

بعد اینجوری میگه: این مینا (اسممه) خودش گف که بیاید اینجا 

اونیکی دوستشم میگه: مینا دوست مااعه اصن

خیلی عجیب بهم حساس شده گیرمیده😐

حقیقت روقبول کـن.. هیچی ازهیچکس بعید‌نیست.. دوستان من فیک نیستم تازه کاربری زدم.. خیلی از کاربری هام معلق شده بخاطرهمین تا هفته بعد ازاین اکانت میرم.. نینی سایت واقعا نامردیی 💁🏼‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای سرم دردگرفت چی گفتی کلا خودت بخون ببین چی نوشتی

بخون

حقیقت روقبول کـن.. هیچی ازهیچکس بعید‌نیست.. دوستان من فیک نیستم تازه کاربری زدم.. خیلی از کاربری هام معلق شده بخاطرهمین تا هفته بعد ازاین اکانت میرم.. نینی سایت واقعا نامردیی 💁🏼‍♀️