2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باز تو چشمات مشکیه حالا میخوای رنگی بزاری آرایشگر اسکل من با اینکه من چشمام رنگیه برداشت روز عروسیم برام لنز مشکی گذاشت الان میگم چقدر احمق بودم گذاشتم همچین کاری کنه بنظرم با چشمای خودت بهتره عروس بشی

اسی منم نخواستم لنز بذارم ولی ارایشگرم گف بهم اعتماد کن میذارم ببینی اگ خوشت نیاد برمیدارم وقتی گذاش ...

واسه همیناس که وسوسه میشمممم و دودلم😁😁

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

نزار چهره مصنوعی میشه هر کی گذاشته پشیمون شده

آرایش هم هر چی ملایم تر و ساده تر شیکه بروزه همیشه

مدل موهم ساده بزن از پشت گوجه ای ساده

عروسای اروپایی رو ببین چقدر ساده و شیکن

الان ساده مده

همینمون کم بود بخدا حس میکنم خز میشم با چشم آبی تو فکر کن من ابروهام مشکیه مشکی موهام مشکی چشا آبییی ...

ن اصلا نذار چشم مشکی نازه ک چرا این میکاپیا انقد اصرار ب لنز و مژه دارن خدااا

میدونم😂😂😂میگف واسه من فرقی نمیکنه ولی چون چشاات خیلی مشکیه باید لنز بزاری

بگو پس اگه برات فرقی نمیکنه تو  انتخاب من دخالت نکن 😂😒

بنظرم لنز برای عروس دیگه خز شده

از اونجایی هم که گفتی چشمات خیلی تیره هستش هر لنزی که بذاری معلوم میکنه لنزه. تو عکسات هم ممکنه چشمات یه جوری بد بنظر برسه

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

اصلا نذار،  مومشکی و چشم مشکی یه اصالت خاصی برای عروس داره....لنز خیای خزه

خصوصا که شوهرت چشم رنگیه ، انگار لنز گذاشتی که خودت رو به اون شبیه کنی ، انگار داری میگی اون از من زیبا تر بود، منم لنز جذاشتم زیبا بشم.

من چون لنز طبی داشتم مجبور بودم لنز بزارم دیگه رنگی هم خریدم گفتم یه تغییر کنم ولی شما اگه نیاز به ل ...

اره مراسممون هم طولانیه فکر نکنم بتونم نگهدارم

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

نظر منو بخوای میگم نزارمیکاپ کار من هم میگفت لنز قشنگه ولی خب نچرال باشی بهتره چندسال دیگه عکسا و فی ...

دقیقا ساده و نچرال رنگ چشم خود ادم قشنگتره بنظر منم

مث ۲۰ سال پیش نیس ک لنز آبی بذارن ، ی لنز طوسی عسلی اینجوری رنگ طبیعی بذار، منم چشام مشکیه ، با لنز ...

دقیق چه رنگی میزارین گلم