2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم همینشکلی دوس دارم ولی وقتی میگه با لنز هم قشنگ میشی وسوسه میشم

ببین اگه خواستی بذاری حواست به شوهرت هم باشه ، چون اگه واقعا از رنگ چشمات خوشش بیاد و یهو بی خبر لنز بذاری ممکنه اون لحظه اول که میبیندت و خیلی دوست داری که ذوق رو تو چشماش ببینی ناراحت بشه و شما هم حالت گرفته بشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
بنظرم به حرف همسرت گوش بده.منم میخواستم عروسیم لنز بزارم ولی شوهرم چون دوست نداشت نزاشتم

شوهر منم اصلاا دوسنداره همیشه میگه میرم چشامو عمل میکنم رنگ چشام مث تو مشکی بشه😂😂

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

همینمون کم بود بخدا حس میکنم خز میشم با چشم آبی تو فکر کن من ابروهام مشکیه مشکی موهام مشکی چشا آبییی ...

منم نمیخواستم بذارم ولی بع اصرار فراوان گذاشتم یه رنگ کاملا طبیعی نزدیک رنگ چشم خودم انصافا قشنگ شده بود ولی نه اینکه از مشکی بری یهو آبی یخی بذاری که آدم شبیه جن میشه نهایتش اینه روز عروسی میذاری دیدی نمیاد درمیاری ولی اینم در نظر بگیر ممکن چشمات حساس باشه و قرمزی و آبریزش پیدا کنا

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

ببین اگه خواستی بذاری حواست به شوهرت هم باشه ، چون اگه واقعا از رنگ چشمات خوشش بیاد و یهو بی خبر لنز ...

مرسی گلم چشم🥰🥰

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

گول نخور بابا

میخواد پول لنز رو بکنه تو پاچت

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

اسی منم نخواستم لنز بذارم ولی ارایشگرم گف بهم اعتماد کن میذارم ببینی اگ خوشت نیاد برمیدارم وقتی گذاشت میکاپ خیلی قشنگ تر شد

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

منم نمیخواستم بذارم ولی بع اصرار فراوان گذاشتم یه رنگ کاملا طبیعی نزدیک رنگ چشم خودم انصافا قشنگ شده ...

دقیقااا 👌👌👌 یذره روشنتر از رنگ چشم اصلی خودمون بهتر میشه 

میگی همسرت هم دوست نداره خودت هم حساسی 

به میکاپ کارت بگو همسرم نمیزاره بدش میاد نگفتم شما گفتی وگرنه سالن رو عوض میکنه اونم دیگه هیچی نمیگه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بمنم میگفت بذارمن نذاشتم چون قبلش امتحان نکرده بودم، گفتم یهو بهم نمیسازهپشیمون نیستم اصلا

منم چون تاحالا نزاشتم میترسم بزارم اگرم بزارم میگم آبی طوسی نزار همون عسلی باشه قهوه ای روشن یا یکم روشنتر از چشای خودم

من چون لنز طبی داشتم مجبور بودم لنز بزارم دیگه رنگی هم خریدم گفتم یه تغییر کنم ولی شما اگه نیاز به لنز طبی نداری اصلا نزار همینجوری آرایش چشم عروس سنگینه چشم رو خسته می‌کنه 

لنز بزاری هم بیشتر چشمت رو خسته میکنه

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

نظر منو بخوای میگم نزار

میکاپ کار من هم میگفت لنز قشنگه ولی خب نچرال باشی بهتره چندسال دیگه عکسا و فیلمارو ببینی انگار یه ادم دیگس

دوستامم که گذاشته بودن پشیمون بودن

خودم نزاشتم و خیلی راضی ام

گول نخور بابامیخواد پول لنز رو بکنه تو پاچت

میدونم😂😂😂میگف واسه من فرقی نمیکنه ولی چون چشاات خیلی مشکیه باید لنز بزاری