2777
2789
باشه عزیزم ایسالا به حق این روزای عزیز قبول بشی میشه اینم بگی بنظرت بهم میرسیم ؟؟کی

حسم میگه آره ولی باید یه جورایی هردوتون چراغ سبز نشون همدیگه بدین😅

طوری که از حس همدیگه اطلاع پیدا کنین شاید تا 2 یا 3 سال آینده براتون اوکی شه

قربون شما❤️

عزیزید💚

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقای خوبی هست دوست داره نهایتا تا 5 سال آینده ازدواج میکنی تو شرایط خوبی باهاش آشنا میشی.. شاید یه د ...

عزیزم از این اقا مشخصات ظاهری یا اسم میتونی بگی ؟

کاربر جدید نیستم...🍀

اسمتو بگو گلی🐈اول مشخصاا خودتو میگم

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

من و میگی لطفااسمم مریمدیروز گفتم ولی جواب ندادین

چقدر درسته 

---

🃏 شخصیت مریم
- ملکه جام (Queen of Cups) → مهربان، دلسوز و پر از احساس.  
- عدالت (Justice) → منظم، اصولی و پایبند به ارزش‌ها.  
- خورشید (The Sun) → پرانرژی و روشن‌کننده جمع.  

✨ جمع‌بندی: شخصیت مریم ترکیبی از مهربانی و احساسات لطیف در کنار جدیت و اصول‌گراییه. او هم دلگرم‌کننده‌ست و هم جدی در جای خودش.  

---

🌙 حال روحی امروز (نمادین)
- ماه (The Moon) → کمی حساس و درون‌گرا.  
- ستاره (The Star) → امید و روشنایی درونی، نیاز به آرامش.  
- اعتدال (Temperance) → حال روحی متعادل، گرچه گاهی نوسان دارد.  

✨ جمع‌بندی: حال روحی مریم امروز بیشتر به سمت آرامش و امید می‌ره، اما ممکنه لحظه‌هایی از حساسیت یا دل‌مشغولی درونی هم داشته باشه.  

---

🌟 اگر شاعرانه بگیم:  
«مریم چون خورشید دل‌ها را گرم می‌کند، اما امروز دلش اندکی به آرامش و سکوت نیاز دارد.» ✨☀️💞  

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

چقدر درسته ---🃏 شخصیت مریم- ملکه جام (Queen of Cups) → مهربان، دلسوز و پر از احساس. - عدالت (Jus ...

میتونید بگید من و م با هم ارتباط میگیریم یا نه؟

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
میتونید بگید من و م با هم ارتباط میگیریم یا نه؟

نمیتونم فک کنم تعلیقم کنن 

یکی لطف کرد گزارش زد واسم 

باشه عزیزم اذیتت نمیکنم

اعصابم بشدت خورد شد