2777
2789
عنوان

بفرمایید چای مسجد

155 بازدید | 15 پست

لایک کنید صلوات میفرستم شمام بفرستین برای کار پیدا کردنم عکس گذاشتم میاد

پست نزارید عکس بیاد قفل کنم

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بدون قند چای نمیخورم

قندم بردار شما

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

عزیزم تو رو خدا واسم دعام کن  به اسم کاربریم.من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و من و خواهرمو به زور شوهر داد بدبخت کرد من و خواهرم طلاق به زور گرفتیم الانم بدبختیم😭

مادرم خیلی بدبخته و هزار تا بیماری از بس پدرم اذیتش کرده گرفته و من و خواهرم شغل درست و حسابی نداریم حتی تو پول شارژمون موندیم

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم دیگه و هیچ آدمی روی زمین در حق من و عزیزانم هیچ ظلم و بدی نکنه و خدا به مادرم سلامتی و عمر خیلی طولانی بده و من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا همین روزا نصیبمون شه و ازدواجای عالی کنیم 😭

مهربون لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله مشکل لق بودن دندونام و تحلیل رفتن لثه هام بدون نیاز به دکتر رفتن خوب شن و انشالله هیچ وقت نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه و پودر استخووان نداشته باشم و انشالله حتما همین روزا به آرزوم که عقده و حسرت شده واسم برسم و ارتودنسی قبل از جراحی فک دانشکده ی دولتی دندون پزشکی مرکز استانمون کنم و تابستون۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 و هزینه ارتودنسی و جراحی فکم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون شن😭😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم اصلا شل و ول و ساده و مظلوم و توسری خور و بدشانس و بدبخت نباشیم و اصلا من و عزیزانم رفتارمون جوری نباشه که کسی جرئت کنه بهمون بی احترامی کنه🥹🙏🙏 .

عزیزم تو رو خدا واسم دعام کن به اسم کاربریم.من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و ...

امیدارم تو زندگیت نور و خوشبختی و گشایش بیاد گلم

اگر دندونات فقط با ارتودنسی درست میشن که هیچ وگرنه شاید روکش هم جواب بده

و اینکه سعی کنید حتما شاغل شین

برای کار سوره واقعه بخون😌💌چای هم دوست ندارم برنمی دارم🙃

ممنون گلی

خواهشا پسر منم دعا کن خیلی شرایط سختی دارم خیلی زیاد دعا کن مشکلمون حل بشه چشم پسرم عملش باموفقیت انجام بشه

«وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ * وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»

و اینکه بقیه پست گذاشتن منم گذاشتم دیگه😄

🙏🏻🌹

خواهشا پسر منم دعا کن خیلی شرایط سختی دارم خیلی زیاد دعا کن مشکلمون حل بشه چشم پسرم عملش باموفقیت ان ...

انشالله

ی سوال درسته ک‌میگن تو مسجد خاستگار اینا زیاد پیدا میشه؟

والا خیلی نرفتم مسجد  بیشتر شهر خودمون تو مراسمات کار می‌کنیم که من چادری و محجبه نیستم

ولی شاید محجبه باشی کمک کنی اینا اره

که واقا باید محجبه باشی