2777
2789
عنوان

چقد دلم برا خودم سوخت و بغضم گرفت

132 بازدید | 19 پست

هوا خیلی خوب بود بخاطر کنکوری بودنم نمیتونم برم بیرون البه درس هم نمیخونم خیلی دوس داشتم برم بیرون حالم عوض شه

رژ البالویی که عاشقشم رو تو خونه زدم (مامان بابام بیرون بودن)کلی رقصیدم و اهنگ خوندم اخرش ی نگاه به خودم تو اینه انداختم با چشای پر از اشک با انگشت رژمو پاک کردم تا مامانم نبینه بهم حرف بزنه
از خودمم ی گوشی ندارم حتی
هعی فایده ای نداره این حرفا

دختر  بودن چقد سخته...

ولی پشت هر کاربری ی قلبِ مهربونه که میتپه ❤مراقب حرفامون باشیم

منم کنکور دارم هیچی نخوندم لبریز عذاب وجدانم

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

بعداً قدر مامان بابا تو می‌دونی عزیزم

از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم خیلی عذاب وجدان دارم قراره از شنبه شروع کنم

هممون تو اون دوران فک میکنیم چقد بدبختیم 

ولی بعداً میفهمیم بهترین دوران زندگیمون بوده

از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند

هممون تو اون دوران فک میکنیم چقد بدبختیم ولی بعداً میفهمیم بهترین دوران زندگیمون بوده

ناشکری نمیکنم منم
ولی خسته شدم همش تو خونه

ناشکری نمیکنم منمولی خسته شدم همش تو خونه

عزیزم من سی و پنج سالمه

دوتا بچه دارم باعشق ازدواج کردم 

ولی پشیمونم میگم کاش درس می‌خوندم 

دوازدهمی؟

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

عزیزم من سی و پنج سالمهدوتا بچه دارم باعشق ازدواج کردم ولی پشیمونم میگم کاش درس می‌خوندم

منم میخوام شروع کنم بخونم

ارزومه برم دانشگاه

هممون تو اون دوران فک میکنیم چقد بدبختیم ولی بعداً میفهمیم بهترین دوران زندگیمون بوده

ماهان عزیز زندگیت چطوره

منم میخوام شروع کنم بخونمارزومه برم دانشگاه

یبار تصمیم بگیر تا آخرشم برو نزار هیچی مانعت بشه 

بخدا که گوشی و اینستا و تفریح و مهمونی و شوهرش بچه داری و همه چی همیشه هست فرصت درس خوندن کمه