2777
2789

خیانت جنسی باشه 

و یک فرزند داشته باشید 

و همسرتون بار اولش بوده  و خیلی پشیمون باسه و فقط یک فرصت ازتون بخواد 

و از طرفی خودتون هم یک کوچولو مقصر بوده باشی و خیلی نیازهای همسرتو تامین نمیکردی 

و از طرفی همسرت همیشه باهات خوش اخلاق و دست و دلباز و مهربون بوده و سالها افسردگی داشتید و خونه تمیز نمیکردی و آشپزی نمی کردی ولی همسرت(آقای خیانتکار ) هیچ وقت اعتراضی بهت نکرده و همیشه گفته دوستت دارم ...و خانم از یه جایی پرخاشگر شده بود و عصبی ...ولی آقا همیشه با خانمش مهربون و درست رفتار می کرد 

و این رابطه  آقا با خانم خراب عاشقانه نبوده و فقط برای تامین نیاز بود و چند وقت پیش تموم شده و بعد چند وقت خانم این آقا متوجه شده 

و بعدش آقا کلی پشیمون  شد که خانمش طی یک اتفاق فهمیده 

می بخشید و در قبال بخشش حق طلاق  و خونه به اسمتون باشه  و شرط بذاری کوچکترین خیانت حتما طلاقه...

آیا به این آقا فقط یکبار فرصت می دید؟

به شرطی که دستش بهم نخوره 

به خاطر بچه ممکنه ادامه بدم 

ولی چندشم مبشه و ممکنه کریضی ازش بگیرم 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هیچوقت خیانت رو نمیبخشم

حتی درحد یک نگاه و پیام

ولی شرایط زندگی ادما خیلی متفاوته نمیشه برای همه یه نسخه پیچید پس عزیزدلم حتما از یه روانشناس کمک بخواه و همچین تصمیم مهمی رو بر اساس نظر مردم نگیر