2777
2789

من و همسرم دیگه زندگیمون نمیشه این دیگه بهم ثابت شده 

5 ماه تو کارا طلاق بودیم ولی بهم اصرار کرد که برکردیم منم در ازاش حق طلاق و حضانت بچمو گرفتم اما اون از همون روزهای اول هم خودشو نشون داد. هم باز کلی بحث و دعوا داریم و ثابت کرد هیچی لوض نشده یه سری چیزا تو ذاتشه 

قرار بود یکماه ازمایشی برگردیم الان 3 هفته شده 10روزم هست قهریم زیر یه سقف یا فقط با هم دعوا میکنیم اشتیمون فقط دو دقیقه طول میکشه 

تا دارم جدا میشم کلی نقش بازی میکنه منو به دست بیاره ولی تا برمیگردیم سر زندگی بیخیال عالم میشه و دوباره با بیخیالیش رو مخم میره

قبلا هم طلاق عاطفی بودیم که تا پا طلاقو رفتم باورم نمیشه بازم به این سرعت به همین نقطه رسیدیم چون وقتی حرف همو نمیفهمیم مجبوریم سکوت کنیم. 

خسته شدم از این زندکی نمایشی که توش تنهاتر از تنها بودنم خسته شدم از بی محبتی بی درکی. کی مثل منه؟ 

میخوام زودار یکماه بزنم زیر همه چی من که دیگه طلاق  گرفتنم کاری نداره راحت میتونم تمومش کنم. 

خب چرا همش طلاق طلاق می‌کنی چرا مشاور خانواده نمیری

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدس میزنم همسرت خودشیفته باشه ، خب چرا مشاوره نمیری ؟ اگر قابل درست کردنه که کمک بگیر بسازش، اگرم که نه یکسرش کن ، با حرفاشم گول نخور دیگه 

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
به بن بست خوردیم کسی جا من نیست بفهمه این تو دارم جی میکشم اخه اصلا ادم مناسب هم نیستیم

باید برید مشاوره خانواده درست حسابی جلسات ادامه بدین 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
حدس میزنم همسرت خودشیفته باشه ، خب چرا مشاوره نمیری ؟ اگر قابل درست کردنه که کمک بگیر بسازش، اگرم که ...

دیگه عمرا جلو خودش، گفتم دفعه دیگه خودتو ج. بدی گولتو نمیخورم گفت هر کاری میخوای بکن درست پی بردی خیلی خودشیفتست خودشو بالا میگیره و همش میگه من کاری نکردم که تو ناراحت بشی و بهتر از من نمیتونی پیدا کنی تو فامیلتون از همه سرم همه فلانن وای خیلی سر خودش معطله. 

وقتی تو مغزت فقط طلاق ورهاییه انتظار داری روابط درست بشه.ببخشید خواهرانه میگم نگاه از بالا به پایین ...

چه نگاه از بالا به پایینی خب من فرصت اخرم دادم دارم میبینم هیچی تغییر نکرده شد دوباره همون زندگی. 

ببخش ندیدم به نظرم انگار خیلی خسته شدی بچه تو بردار و برو بیشتر از این خودتو ناراحت نکن

اخه همه ادمها یه بار میخوان زندگی کنن از این وضع خسته شدم که جلو همه وانمود میکنیم خوبیم خوشبختیم اما داغونیم کنار هم تنها ترینیم. همش رو مخمه اصلا حرف امو نمیفهمیم اره خیلی خستم خیلیییییی. 

چه نگاه از بالا به پایینی خب من فرصت اخرم دادم دارم میبینم هیچی تغییر نکرده شد دوباره همون زندگی.

میفهممت عزیزم حق داری ولی خب به مشاوره هم فکر کن نمیشه همینجوری فاتحه یه زندگی که بچه توش هست روخوند

اخه همه ادمها یه بار میخوان زندگی کنن از این وضع خسته شدم که جلو همه وانمود میکنیم خوبیم خوشبختیم ام ...

میدونی چیه انگار آفریده شدیم برای راضی نگه داشتن آدما، شوهر وبچه ها واطرافیان لحظه ای برای خودمون دیگه نمونده یه روز شادیم یه ماه غمگین با بچه ات زندگی کن بزار طعم تنهایی رو شوهرت تا عمق وجودش بچشه