2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی وبی بی چک مثبت

144 بازدید | 22 پست

سلام خواهش میکنم هر کس میتونه راهنمایی کنه اثرات قرص اورژانسی تا چندروز میمونه تو بدن ؟آیا امیدی هست  بی بی چک مثبت کاذب باشه بخاطر مصرف قرص؟اصن ممکنه ادم با استفاده از اورژانسی باردار بشه ترخدا کمک کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص اورژانسی رو باید همون روز بخوری یا نهایتا فرداش 

۳ روز بگذره و بخوری و روز تخمک گذاری رابطه داشته باشی باردار میشی

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

به قرص اعتماد کردی 

انقدر اینجا گفتیم داروهای‌ضد بارداری دارو نما شدن که حد نداره 

بله خیلی ها تو همین سایت گفتن با وجود قرص اورژانسی باردار شدن بخصوص اگه  تو  خوردن قرص چند ساعتی تاخیر داشتن 

منم با قرص اورژانسی باردار شدم پسرم ۱۵ سالشه نیم ساعت بعد دوتا باهم خوردم بهم نساخت باردار شدم

من قرص جلوگیری هر شب میخوردم خب 

بعد ایندفه ک بسته تموم شد ول کردم پریود شدم از شب پنجم ک باید بسته بعدی شروع میکردم فراموش کردم روز دوم پاکی رابطه داشتم خدا خواست یهو یادم اومد ک قرصا جلوگیری از شب پنجم شروع نکردم رفتم سریع اورژانسی خوردم بعدم مرتب قرصهای جلوگیری رو خوردم الان بی بی چک مثبته😥میگم ممکنه برا قرص باشه من همه امیدم همینه ترخدا دعا کنید

خب درست جلوگیری کن چرا هم خودتو اذیت میکنی هم بقیه رو😐

عزیزم همینجا توضیح دادم ک چیشده ب ی کاربر بخون لطفا 

درگیر تعزیه بودیم قرصهای جلوگیری رو ک باید از شب پنجم دوباره شروع میکردم فراموش کردم چند شب روز دوم پاکی رابطه داشتم و.....توضیح دادم