2777
2789

من چند وقتیه با یه اقا پسری وارد رابطه شدم . راستش چون خیلی با مامانم راحت نیستم این موضوع رو بیشتر با خواهرم در میون گذاشتم خلاصه بعد دانشگاه رفته بودم خونش عکس پسره رو بهش نشون دادم خیلی جدی برگشت گفت تو و این پسره شبیه سلنا گومز و بنی بلانکو هستین خاک تو سرت کنن با این سلیقه ات باهاش کات کن 

اصلا خشکم زد انقدر راحت گفت باهاش کات کن . طرف بچه درس خونه چون از روستا و اینا هم هستن خیلی اهل رسیدگی به ظاهرش نیست اخه باید اینطوری بگه

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

خواهرته احساس راحتی کرده 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگ ذات خواهرا همین نیست؟

اگ تعریف میکرد عجیب بود

والا مام همینیم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چ بامزهه

اره دیگه

دیشب من دراز کشیده بودم تو اینستا میچرخیدم یهو ابجیم تو تاریکی اومد بالا سرم خیلی جدی گفت واقعا فلانی ( دوست پسرم ) زشته چجوری با اینی؟😂

ولی من تا صبح بهش خندیدم کلا بین خواهرا نرماله اینچیزا

ببخشید 

خندم گرفت از ادبیات خواهرت😂😂😂

اگه خواهر با آدم اینقدر راحت نباشه

پس کی میخوای باشه؟

مطمئن باش خواهرت دوستت داره که راحت نظرشو گفته

حرف آخر رو اول زده

سخت نگیر😉😊

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
منو خواهرمم همینیم😂من به دوس پسر اون میگم زشت اون به مال من میگه😂😂😂نرماله خواهرین دیگه

ولی من نمیتونم بگم چون شوهرش واقعا خوش قیافست الانم جفت بچه هاش به شوهرش رفتن خیلی خوشگلن ماشالله 🤣

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

حالا ببین کی بهت گفتم همین بچه روستایی دو روز دیگه چنان ادم حسابت نمیکنه ک انگار روستاییه داستان توی ...

👌👌😂😂

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم