2777
2789
عنوان

ادم با خواهرش هم نمیتونه درد و دل کنه 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 35 پست
حالا ببین کی بهت گفتم همین بچه روستایی دو روز دیگه چنان ادم حسابت نمیکنه ک انگار روستاییه داستان توی ...

واااای چقدر مثل خواهرم حرف میزنیی چطور ممکنه 

سر همین حرفا با پسره مغرورانه رفتار میکنم 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

ولی من نمیتونم بگم چون شوهرش واقعا خوش قیافست الانم جفت بچه هاش به شوهرش رفتن خیلی خوشگلن ماشالله 🤣

حالا دوس پسرای ماهم واقعا زشت نیستن که😂😂

الکی میگیم توام الکی بگو😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ظاهرش کم کم تغییر میکنع چون تو جو دانشگاه هست اگع اخلاقش و رفتارش خوبه تو رابطه بمون و دیگع پیش خواه ...

اخلاقش که فعلا در مرحله شناسایی شدنه راستش خیلی مطمئن نیستم ولی خب سال چهارم دانشگاهشه

خواهرته دیگه حتما یه چیزی میدونه و اخلاقتو میشناسه اینجوری گفته این رابطه جدی جدی بشه چشمات بعدا با ...

راستش خیلیم بد نیست یعنی اگه به خودش برسه پسره اوکیه

الان که فکر میکنم میبینم از سر دلسوزی میگه ولی خب مگه نمیگن مرد هرچی زشت تر بهتر ؟

نمیدونم اما باید یه جوری باشه که بتونی باهاش مهمونی خانوادگی بری بتونی با فامیلش گاهی مسافرت برید معاشرت کنی

گاهی شاید غیر از جشن عروسی مهمونی بگیری که اونام بیان 

مثلا بعدها روت بشه تو جمع و مهمونی همکارانت ببریش

به اینا فکر کن ببین میشه؟بعدا خجالت نمیکشی ؟

باور کن اگر تعریف می کرد ازش می گفتی خواهرم به دوسپسرم نظر داره اصلا جالب نیس اینکه یه دختر از دوس پ ...

خودش یه شوهر همه چی تموم داره چرا باید به مال من چشم داشته باشه اخه

واااای چقدر مثل خواهرم حرف میزنیی چطور ممکنه سر همین حرفا با پسره مغرورانه رفتار میکنم

نمیدونم ولی چون من تجربه اش کردم سر حرفم میتونم باهات شرط ببندم😅👍🏻

اره تا میتونی خودخواه باش و مغرورانه رفتار کن اینطوری بیشتر ارزشت رو میدونه و بذار ترس از دست دادنت رو داشته باشه 

درامد داره؟؟خرج میکنه؟؟؟

چون خیلی دوست داره اونو در حد و اندازه تو نمی‌دونه ،شوهر خواهر من فوق لیسانس هست ،کار دولتی ،از نظر ظاهر و اخلاق هم بقیه می گن خوبه،خود خواهرم هم خیلی راضیه و می گه از خودم سره همچین شوهری تو خواب نمی‌دیدم  ولی به نظر من باز خواهرم حیف شده لیاقتش بیشتر بود. 😂

راستش خیلیم بد نیست یعنی اگه به خودش برسه پسره اوکیه

مهم اینه آیا اهل به خودش رسیدن هست یا نه خیلیا همینجوری هستن و اهمیت نمیدن اما بعضی پسرا تغییر میکنن 

و آیا اینکه با این شرایط میپسندیش یا نه ؟ 

و آیا فرهنگ تون بهم میخوره یا نه ؟ قصد جدی کردن رابطه داری یا نه ؟ اگر برای دوستی ساده اس اهمیت نده ولی اگر نه 

سعی کن اینا رو مد نظر قرار بدی نه عشق و عاشقی که بری تو رابطه کلی وقتت بگذره اخرش نشه 

ببین اختلاف فرهنگی اجتماعی رو جدی بگیر وگرنه آسیب میبینی

از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر، باز با باز

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

به نظرم خواهرت راست گفته به فکرتهشاید اون پسره در حدت نیس

از نظر وضعیت مالی مثل همیم 

جایگاه اجتماعیم من سال ۱ پرستاری ام اون سال ۴ پزشکیه 

نمیدونم واقعا