یاراخانوم۲۰۰۵ مدیر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 4240 عنوان زاااامبیییییی | مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 33 پست اگه واقعی شه اینقد فیلماشونو دیدم میدونم چجوری خودمو نجات بدم ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜 1404/08/29 | 13:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابرو_کمونیa عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 23101 فیلم ما همه مرده ایم رو دیدی؟ ی روانی این ویروسو ساخت پس یعنی بخوان راحت میسازنش و ترسناکی قضیه اینج ... آره دیدم وحشتناکه دنیا همه هیچ ... اهل دنیا همه هیچ 🖤🦋
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 22501 فکر میکنی خواهر من موقع کشتنش فکر کن گازت بگیره قشنگ بیچاره میشی وحشیا خیلی ترسناکن وای اگه تو گروهی باشم که ریک و دریل و نیگان توش باشن دیگه نمیترسم اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
یاراخانوم۲۰۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 4240 آره دیدم وحشتناکه درحد فیلم خوبن نه واقعیتاگه فیلما تو این ژانر میشناسی بهم معرفی کن سیسی کره ای باشن البته چون کشورا دیگه چندش درست میکنن دلوروده همو میخورن ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
یاراخانوم۲۰۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 4240 وای اگه تو گروهی باشم که ریک و دریل و نیگان توش باشن دیگه نمیترسم اگه شانس ماس دوتا پرنسس میخورن به تورمون🤣🤣🤣 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
ابرو_کمونیa عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 23101 درحد فیلم خوبن نه واقعیتاگه فیلما تو این ژانر میشناسی بهم معرفی کن سیسی کره ای باشن البته چون کشور ... آخرین باز مانده از ما فوق العادست قطار ببوسان قشنگه من با این فیلم خیلی گریه کردم 🤦 دنیا همه هیچ ... اهل دنیا همه هیچ 🖤🦋
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 22501 اگه شانس ماس دوتا پرنسس میخورن به تورمون🤣🤣🤣 😭 اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
یاراخانوم۲۰۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 4240 آخرین باز مانده از ما فوق العادست قطار ببوسان قشنگه من با این فیلم خیلی گریه کردم 🤦 قطار بوسان یک و دو رو دیدمسریال شادی رو دیدی؟ بشدددددددت قشنگههههههههه ببینش بنظرمآخرین بازمانده از ما چند قسمته؟ ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
یاراخانوم۲۰۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 4240 😭 حتی تصورشم اذیتم میکنه😂🥴 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
ابرو_کمونیa عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 23101 قطار بوسان یک و دو رو دیدمسریال شادی رو دیدی؟ بشدددددددت قشنگههههههههه ببینش بنظرمآخرین بازمانده از ... ندیدم دانلود میکنم حتما سه فصله عالیه دنیا همه هیچ ... اهل دنیا همه هیچ 🖤🦋
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 22501 حتی تصورشم اذیتم میکنه😂🥴 فکر کنم همون اول منو گاز بگیرن اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
یاراخانوم۲۰۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 4240 ندیدم دانلود میکنم حتما سه فصله عالیه سریال شادی بشدت قشنگه کره ایِراجب دوتا دوسته تو دبیرستان که اتفاقی میوفته که جفتشون میرن تو نیرو پلیس بعد زامبی و و و ...بشددددددت هیجانیه ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
ابرو_کمونیa عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 23101 سریال شادی بشدت قشنگه کره ایِراجب دوتا دوسته تو دبیرستان که اتفاقی میوفته که جفتشون میرن تو نیرو پلی ... میبینم حتما ممنون ازت دنیا همه هیچ ... اهل دنیا همه هیچ 🖤🦋
یاراخانوم۲۰۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 4240 فکر کنم همون اول منو گاز بگیرن وای نه بنظرم خودکشی کنه ادم بهتر ازینه تبدیل ب هیولا بشه ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
یاراخانوم۲۰۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 4240 میبینم حتما ممنون ازت قربونت عزیزمدیدی نظرتو بگو بهم ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
ابرو_کمونیa عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 23101 قربونت عزیزمدیدی نظرتو بگو بهم حتما عشقم ❤️ دنیا همه هیچ ... اهل دنیا همه هیچ 🖤🦋