2777
2789

همه چی بخورین ولی تو خوردن هر چیزی زیاده روی نکنین .. بدم ب دلتون راه ندین ..

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
همه چی بخورین ولی تو خوردن هر چیزی زیاده روی نکنین .. بدم ب دلتون راه ندین ..

دیگه قربونت چیزی که مثلا میگن احتمال داره فلان میکروب رو داشته باشه که بهتر که نخوری همون یه بار ممکنه اثر کنه شانس که نداریم

التماس دعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه قربونت چیزی که مثلا میگن احتمال داره فلان میکروب رو داشته باشه که بهتر که نخوری همون یه بار ممک ...

😱😂بله صحیح

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
والا میگن تخم مرغ خام داره و.......

جدی!!!

اگه این جوریه ،رعایت شه که خیلی بهتره

بودن هم بودن های قدیم...نه اینترنت بود،نه تلفن...فقط نگاه بود،روبرو...چشم در چشم،به همین خلوص.....به همین کیفیت..به همین سادگی