2777
2789
عنوان

دوستان گلم بنظرتون بااین فامیلمون چکارکنم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 32 پست

نمیدونم وقتی کارما میدن میگن مصلحته .اینجوری نیست تازه بکار سمشون ادامه میدن به این خاطر میگم خدا کاراماشونو جوری بزن بهشون که بفهمن کجا و کی دلی شکوندن تهمتی زدن بی عدالتی کردن  که خجالت بکشن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم وقتی کارما میدن میگن مصلحته .اینجوری نیست تازه بکار سمشون ادامه میدن به این خاطر میگم خدا کا ...

دقیقااااا الان،وضیعت ما اینه نمیدونم چطوری رفتاری،داشته باشم ک زیاد مورد حرف هاشون قرار نگیرم هم من هم آبجیم 

چرا حرف می‌زننننن باز ب گوش ما میرسه ک چیا گفته پشت سرمون ارع مامانم کم حرفه،و،دوست نداره بین فامیلی ...

به مامانت بگو داره ضد خانوادت سمپاشی میکنه داره از ما بین مردم بدوبیراه میگه .فردا تحقیقات میان واسه کار دولتی یا هر چیزی .همین حرفاش دردسر میشه .من نمدونم مادرت چطور اجازه میده درباره خانوادش کسی حرف بزنه .بهرحال فامیل اینطوری نبودش بهتر از بودنشه. آبرو مهمتره یا فامیل داری ؟؟؟

مامانتو یجوری حالیش کن .من تجربه دارم ک دارم اینا رو میگم .اجازه ندین هر بی سرو پایی در مورد خانوادت اظهار نظر کنه

یک آدم را دوبار پیدا نمیکنی ، حتی در همان آدم 🥲

به مامانت بگو داره ضد خانوادت سمپاشی میکنه داره از ما بین مردم بدوبیراه میگه .فردا تحقیقات میان واسه ...

والا مامانم گوش نمیکنههه به کنار این قضیه،ک توی بدهی داشتن خوشحالی می‌کردن رو نمیدونه ولی قضیه،های دیگ هم داریم باهاشون ولی انگار ن انگار تصیمیم دارم وقتی دخترشو ببینم ی چی بگم بهش نمیدونم چی بگم  ک دیگ،دخالت،نکنه۰😅