2777
2789

ی فامیل داریم ک هم خانواده اش هم خودش ازما بدشون میاد شوهرشم آشنای بابام میشه

این فامیل مون غیبت مارو میکنن و وقتی ک داداشم بدهی داشت اینا داشتن رقص می‌کردن خیلیی خوشحال بودن ک بدهی آمد روی ما.....ودقیقا همینا خداسرشون آورد شوهرش   نزدیک10میلیارد بدهی آورد من خوشحالی نمیکنم اصلان ولی وقتی مارو میبینن روشون برمیگردونن سلام نمی‌کنن بعد آمده شکایت مارو می‌کنن میگن اینا خودشیفته آن چه برخوردی کنم باهاشون?بنظرتون چکارکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذهنتو با موضوعات بی ارزش درگیر نکن

خوب درگیر نمیکنم ولی شکایت میکننن اینو چکارکنم آمده جلوی مامانم میگه چرا دخترهات سلام نمیکننن مگر ما چکارکردیم مامانم،ازاین قضیه ک اینا بخاطر بدهی ماخوشحالی کردن رو نمیدونه .......

خوب درگیر نمیکنم ولی شکایت میکننن اینو چکارکنم آمده جلوی مامانم میگه چرا دخترهات سلام نمیکننن مگر ما ...

تقصیر مامانته .باید میگفت ما که قطع رابطه کردیم دیگه حرفی بینمون نیس .هرررری

ولی اگه میبینی بااااز درموردتون اینور اونور زر میزنه دهنشو سرویس کنین

یک آدم را دوبار پیدا نمیکنی ، حتی در همان آدم 🥲

اینکه چرا،ما سلام نمی‌کنیم یا صورتمون برمیگردونیم ب مامانم شکایت منو و آبجیم کرده اینا خودشیفته آن ...

اها  بی خیال بازم همین کارا را بکن تا بدتر حرس بخوره 

فک کردم دادگاه ازتون شکایت کرده 

تقصیر مامانته .باید میگفت ما که قطع رابطه کردیم دیگه حرفی بینمون نیس .هرررریولی اگه میبینی بااااز در ...

چرا حرف می‌زننننن باز ب گوش ما میرسه ک چیا گفته پشت سرمون 

ارع مامانم کم حرفه،و،دوست نداره بین فامیلی،مشکلی پیش بیاد

اها بی خیال بازم همین کارا را بکن تا بدتر حرس بخوره فک کردم دادگاه ازتون شکایت کرده

فلان، حرص ک ما میخوریم ک پشت سرمون حرفه 

.......نمیدونیم چکارکنیم باهاشون اگر مثل،خودشون رفتارکنیم میگن خودش شفیته و....اگرنه ک میگن عقده ایی۰🤦‍♀️🥺