2777
2789

دیروز ساعت رفتیم یه شهری بعد بابام تنها جایی کار داشت در حد یکی دوساعت 

ما هم ناچارا داخل ماشین موندیم که ماشین رو پارک کردیم تو یه زمین خالی

بعد یه آقای حدودا ۶۰ ساله  در ظاهر محترم با کت و شلوار اومد صاف روبرو ماشین همین که داشت زیپ شلوارش رو پایین میکشید که سرپایی انجام بده کارشو

حالا ماهم تو ماشین داشتیم میمردیم از هیجان بعد داداشم که کلا دراز کشید کف ماشین از خجالت 😅🤣

مامانم مثل مرغ سرکنده هی دست و پا میزد نمی دونست چیکار کنه 🥲🤣😝

منم اول خواستم نگاه نکنم دیدم گوشی تو دستمه خواستم گوشی رو تنظیم کنم که فیلم بگیرم از صحنه 😐🤣🤢

که در این حین مامانم در ماشین رو باز میکنه و مرده چیز بدست فرار میکنه 😐🤣🤣🤣🤢 

امشو شووشه لیپک لی لی رونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بیشعور😑

بیچاره دلم با دیدنت باز هم لرزید،نمیدانست تو همان بی وفای دیروزی بیچاره دل است،عقل ندارد.....!🖤دلم شکست اما فدای سرت. کفش هایت را بپوش تا مبادا خرده هایش در پاهایت برود🖤

جداازکار اون آقاهه حالا فشارروش بود هرچی جاش نیستیم بعضیاا بیماری دارن اونم شصت سال

شما چه کاربی فرهنگی میخواستین انجام بدین که فیلم بگیری یعنی چی واقعا یه گوشی دستتون گرفتین ازمردم توهرحالتی عکس میگیرین واقعا خجالت اوره 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

نئاندرتال کت و شلواری🦧

دو دقیقه دیرتر بشاشی نمیمیری ک، کنترلش کن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

وای اینکه خوبه من یبار داشتم با مامانم میرفتم بیرون یهو دیدیم یه مرده نمیدونم معتاد بود روانی بود سادیسمی بود چی بود تو جدول کنار خیابون که سبزه اینا هستا کشیده بود پایین داشت میشاشید واییی هنوز تو ذهنمه خدا لعنتش کنه تا چن روز حس چندش و حال بهم زن داشتم