2777
2789
عنوان

لیست خرید الانتون چیاست

126 بازدید | 17 پست

خودم:

بارونی بلند

ترنچ کت

تراول ماگ

مقنعه یاسی

کیف دوشی چرم بزرگ

رژ صورتی

توکل مفهوم خیلی قشنگی داره، یعنی خدایا من نمی‌دونم چجوری خودت درستش کن❤️ من همون دختری هستم که هر روز برای رشد و پیشرفت خودم کتاب میخونم🎀 یک عدد انرژی مثبت، کرم کتاب و عاشق عکاسی از طبیعت🌱🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نوار بهداشتی 

دستمال 

کاور گوشی 

جوراب 

چادر رنگی 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

مایع ظرفشویی دستشویی خمیر دندون

شلوار لی و ی پارچه ای

کت و بادونی و پالتو دارم اما ی پاییزه ای چیزی میخوام

کتونی

لاستیک فرمژه

دیگر بحثی نیست... دیدنی ها را دیدید ، شنیدنی هارا شنیدید اگر باز هم نفهمیدید، نانتان در نفهمیدن است! پروفایل رو کپی نکنید خودمم

من برا خودم لیست ندارم ولی لیست مغازه:

اسپری فیکس
رژ لب مایع
خط چشم ماژیکی زرشکی
ریمل قهوه ای
تینت ژله ای
هایلایتر تکی پودری
کاندوم
تینت ژله ای ارزون
شامپو لایتنس
روغن لایتنس
ماسک مو لایتنس
چسب بینی سفید
پنکک شماره ۳ گابرینی
کرمپودر ۱ گابرینی
کاندوم
هاشور ابرو مشکی
خط چشم یانگمی
عطر بیکینی خرسی
نمک بدن

😂

تراول ماگ به نظرت جای فلاسک رو میگیره؟؟؟ فکر نکنم زیاد به درد بخوره

برای دانشگاه میخوام من

قهوه ببرم بین کلاسام بخورم

توکل مفهوم خیلی قشنگی داره، یعنی خدایا من نمی‌دونم چجوری خودت درستش کن❤️ من همون دختری هستم که هر روز برای رشد و پیشرفت خودم کتاب میخونم🎀 یک عدد انرژی مثبت، کرم کتاب و عاشق عکاسی از طبیعت🌱🥰

من برا خودم لیست ندارم ولی لیست مغازه:اسپری فیکسرژ لب مایع خط چشم ماژیکی زرشکیریمل قهوه ایتینت ژله ا ...

عطر بیکینی خوبه واقعا؟ چقد می مونه؟