2777
2789

من باردارم حال خیلی بدی دارم.درگیر دیابت بارداری با دو بچه با روحیات مختلف.درس و مشق بچه اولم.و مشکلات مدرسه دخترم.درگیر الرزی شدید و سرفه های شدید شدم نمیدونم شب و روزم چطور میگذره.بعد تو واتساپ شوهرم میبینم روزانه تمام حرفاش با وویس میفرسته ک بچهام چطورن؟خوبن؟ب مامانشون بگو اینکار کنه یا بهش بگو اونکار کنه.یا مامانشون چیکار واسشون کرده غذاشون داده تمیدونم پمادشون زده یا شربتشون داده..همینطور وویسای روزانش حالم بهم زده.من تو بارداری شاید دو‌سن بار رفتم اصلا خوشم ازشون نمیاد.دنبال حرف هستن.ی بار گفتم دخترم هشت سالشه خیلی لوس و خودخواه شده.تمام کارای شخصیش خودش انجام میده.کاری کرده ک دختر باید مشاوره کنم تا بتونه خودش کاراش کنه.مستقل بار بیاد.دخترم هشت سالشه دست ب هیچی نمیزنه.خدم و حشم میخاد ک یکی ببرش دستاش بشوره یا اب دسش بده.

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سومی رو بارداری شما ؟دختر هشت ساله کاراشو‌خودش انجام نمیده خوب باید اینجوری با بیاد و مستقل بشه ذاتی که نیست عزیزم

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

باید به همسرت بگی یه طوری بهش بفهمونه دخالت نکنه 

نهایت نفهمید بزار انقدر بگه تا خسته بشه شما کار خودتو بکن 

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

شما با این شوهر و خانوادش باز بچه دار شدی 😑😑😑

پیام و پیام ب شوهرم چون خودش وسواسیه.من گفتم دیگه باید مستقل بشه خودش کارای خودش انجام بده.قرار نیس بچه جدید بیاد بتونم صدرصد دستم ب اون باشه..همین اومده با لی و لوچه کج برای شوهرم وویس داده.شوهرم جواب نمیده اهمیت ب حرفاش نمی‌ده زیاد.وویسا بیشتر یک طرفه هست فقط میخاد پیامش برسونه..حالم از این زن عفریته بهم میخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

مستقل بودن و نظم و کمک کردن رو شما باید به بچه هاتون یاد بدین اهمیت نده چاره چیه شوهرت خودش باید عاقل باشه 

بعدم برای ی زندگی معمولی داشتن دوتا بچه کافیه نمیدونم با چه دیدگاهی تو این مملکت سومی رو میارین 

چی بگم چاره چیهخودم یه زخم خوردم

حالا چند شب پیش بعد مدت ها رفتم ی حرفی زد ک دخترم بایذ مشتقل باشه کارای شخصیش خودش انجام بده قرار نیس ک فقط دستم ب این باشه دس بقیع چی...اومده این حرف من برای شوهرم وویس دادش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

حالا چند شب پیش بعد مدت ها رفتم ی حرفی زد ک دخترم بایذ مشتقل باشه کارای شخصیش خودش انجام بده قرار نی ...

وقتی میدونی همچین اخلاقی داره اصلا چرا این چیزا رو پیشش تعریف میکنی خیلی رسمی باش

سومی رو بارداری شما ؟دختر هشت ساله کاراشو‌خودش انجام نمیده خوب باید اینجوری با بیاد و مستقل بشه ذاتی ...

من تحت مشاوره و فشار خودمون میزاریم ک کارای شخصیش انجام بده بزور داره یاد میگیره دکمه روپوش باز بسته کنه.دسشوی رفتن نمیره یا بزور و سختی.حمومش با منه.موهاش ی شونه نمیزنه.وسایلش پخش و پلا..من هنوز باید با این شرایطم تا کی اویزون این دختر باشم.واسه همون مهارت نداشتن گذاشتسم غیر انتفاعی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

این دوره سه تا بچه خیلی زیاده خدا قوتت بدهاهمیت نده بگو خیلی نگرانی بیا کمک کن یا غذایی درست کن بفرس ...

تا حالا ی غذای نفرستاده.یا خوذم بازد درست کنم یا شوهرم بیرون گرفته.فقط‌زر زدن بلده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

باید به همسرت بگی یه طوری بهش بفهمونه دخالت نکنه نهایت نفهمید بزار انقدر بگه تا خسته بشه شما کار خود ...

برشوهرم زنک زدم از سرفه های دیشلم صدام بالا نمیومد.گفتم یا حالیش میکنی یا خودم حالبیش کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

مستقل بودن و نظم و کمک کردن رو شما باید به بچه هاتون یاد بدین اهمیت نده چاره چیه شوهرت خودش باید عاق ...

عزیزم سومی ناخواسته بود.وگرنه میدونم خیلی سخته.خودم شرایطم از همه بدتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...