من باردارم حال خیلی بدی دارم.درگیر دیابت بارداری با دو بچه با روحیات مختلف.درس و مشق بچه اولم.و مشکلات مدرسه دخترم.درگیر الرزی شدید و سرفه های شدید شدم نمیدونم شب و روزم چطور میگذره.بعد تو واتساپ شوهرم میبینم روزانه تمام حرفاش با وویس میفرسته ک بچهام چطورن؟خوبن؟ب مامانشون بگو اینکار کنه یا بهش بگو اونکار کنه.یا مامانشون چیکار واسشون کرده غذاشون داده تمیدونم پمادشون زده یا شربتشون داده..همینطور وویسای روزانش حالم بهم زده.من تو بارداری شاید دوسن بار رفتم اصلا خوشم ازشون نمیاد.دنبال حرف هستن.ی بار گفتم دخترم هشت سالشه خیلی لوس و خودخواه شده.تمام کارای شخصیش خودش انجام میده.کاری کرده ک دختر باید مشاوره کنم تا بتونه خودش کاراش کنه.مستقل بار بیاد.دخترم هشت سالشه دست ب هیچی نمیزنه.خدم و حشم میخاد ک یکی ببرش دستاش بشوره یا اب دسش بده.
برشوهرم زنک زدم از سرفه های دیشلم صدام بالا نمیومد.گفتم یا حالیش میکنی یا خودم حالبیش کنم
عزیزم اعصابتو خورد نکن واست خوب نیست
به شوهرت بگو یه جوری بهش بگه که یعنی خودش اینطور میخواد نه اینکه مثلا شما گفته باشی
بگه ما خودمون حواسمون هست مثلا نمیخواد شما یادآوری کنی
سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡
من تحت مشاوره و فشار خودمون میزاریم ک کارای شخصیش انجام بده بزور داره یاد میگیره دکمه روپوش باز بسته ...
آفرین عزیزم که آنقدر بفکری منم دارم رو دوقلوهای کار میکنم مستقل تز بشن مثلا صبح خودشون تخت جمع کنن کتاب خودشون بزارن تو کیف برنامه رو بزارن برای فردا ،ما خیلی پیشرفت کردیم .صبور باش
زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒
سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡
خب لابد تو رو مسئولیت پذیر تر از پسرش میدونه همیشه از نظر منفی نگاه نکن عزیزم
غلط کرده.انگار من حمال پسرو نوهاشم.من تا حدی بتونم از خودم مایه گذاشتم از زندگیم و جوونیم هیچی واسه من ب شخصه نکردن..فقط دوست داره من مدام دستم ب پسرو نوهاش باشه اصلا نخوابیدم و نخوردم هم تخوردم.فقط رسیدگیم ب اینا باشه صدم واسشون بزارم
غلط کرده.انگار من حمال پسرو نوهاشم.من تا حدی بتونم از خودم مایه گذاشتم از زندگیم و جوونیم هیچی واسه ...
بهترین کار اینه که اون بگه و تو محل ندی تا بسوزه همین😂