2777
2789
عنوان

خانومای باتجربه لطفا ی دیقه...

84 بازدید | 15 پست

خانومای باتجربه سلام

درد پریودی در ماه آخر بارداری طبیعیه؟ خون دماغ شدن چی؟ 

من این دردو گهگاه میگیرم دوبارم بافاصله چندروزخون دماغ شدم و اصلا قبل این سابقشو نداشتم

ممنون میشم اگه اطلاعی دارین منم آگاه کنین

یه صلوات مهمونم کن 🙏  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درده پریودی رو بازم از دکترت بپرس اما شاید چون ماهه اخری یه جور دردایی سراغت میان شاید این همون باشه.

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
مرسی عزیزم 

خواهش میکنم.این هفته های اخر به جایه این فکرا برو پیاده روی کن واست خوبه.وسایلش و اماده کن.اتاقش و واسه اومدنش اماده کن.فکرای خوشگل بکن.

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
خواهش میکنم.این هفته های اخر به جایه این فکرا برو پیاده روی کن واست خوبه.وسایلش و اماده کن.اتاقش و و ...

همه این کارارو کردم عزیزم.زبارداری دومم هست ولی خب یادم رفته چی ب چیه چون سزارینی هستم زیاد تاکید ب پیاده روی ندارم. برام دعا کنین ممنون 

یه صلوات مهمونم کن 🙏  
همه این کارارو کردم عزیزم.زبارداری دومم هست ولی خب یادم رفته چی ب چیه چون سزارینی هستم زیاد تاکید ب ...

انشالله به سلامتی

امضاتون خیلی دردناکه دلم گرفت چی شده 

پسرم و تو 3 سال و نیمی به دلیله بیماری ژنتیکی از دست دادم

پسرم و تو 3 سال و نیمی به دلیله بیماری ژنتیکی از دست دادم

عزیزدلم متاسفم😔😔.ان شاءالله خدا بازم بهتون نی نی بده صحیح و سالم  🙏چ بیماری داشت مگه؟ تو غربالگریا نشون نمیده این چیزارو؟ 

یه صلوات مهمونم کن 🙏  
عزیزدلم متاسفم😔😔.ان شاءالله خدا بازم بهتون نی نی بده صحیح و سالم   🙏چ بیماری داشت مگه؟ ...

تو این وضعت به این چیزا فکر نکن عزیزم.نه بیماریش تو غربالگریها مشخص نمیشه

تو این وضعت به این چیزا فکر نکن عزیزم.نه بیماریش تو غربالگریها مشخص نمیشه

خداکمکتون کنه از صمیم قلبم نی نی سالم براتون از خدا میخام🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

یه صلوات مهمونم کن 🙏