2777
2789

گوگل کن معنیش میکنه برات

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

🧪 جزئیات آزمایش:

- نوع آزمایش: بررسی قارچ‌ها (Fungi)

- نمونه: خراش از ضایعه روی پوست سر

- بررسی KOH (پتاسیم هیدروکسید): Spore Material etc Were Seen  

یعنی در بررسی میکروسکوپی با KOH، مواد قارچی مثل اسپور (هاگ) دیده شده‌اند.

- کشت (Culture): No growth  

یعنی وقتی نمونه در محیط کشت قرار داده شده، هیچ رشد قارچی مشاهده نشده.

🧠 تفسیر کلی:

- دیدن اسپور در بررسی KOH نشون می‌ده که مواد قارچی در نمونه وجود داشته، اما چون در کشت رشدی دیده نشده، احتمالاً:

- قارچ‌ها غیرفعال یا مرده بودن.

- یا شرایط محیط کشت برای رشدشون مناسب نبوده.

- یا قارچ‌هایی بودن که به سختی در محیط آزمایشگاهی رشد می‌کنن.

📌 نتیجه‌گیری:

این آزمایش نشون می‌ده که شواهدی از قارچ در پوست سر وجود داره، ولی برای تشخیص دقیق نوع قارچ یا شدت عفونت، پزشک ممکنه نیاز به بررسی‌های بیشتر یا توجه به علائم بالینی داشته باشه.

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB