2777
2789
عنوان

بخیه زایمان طبیعی !

2245 بازدید | 27 پست

سلام 15 روزه زایمان طبیعی کردم چند سانت نزدیک واژنم اصلا بخیه نداره داخل واژنم کامل دیده میشه وخیلی بده دارم افسردگی میگیرم  نزدیک مقعدمم گوشت اضافه اورده خیلی نگرانم ایا خودش خوب میشه یا باید برم ترمیم ؟  

‍"هنوز صبر من به قامت بلند آرزوست..."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو ترمیم،پس چطور میگن زایمان طبیعی خیلی خوبه؟هیچ مشکلی نداره بخیه هاش😢

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

البته 15روز خیلی کمه برای ترمیم زخم و بخیه ها،فک کردم نوشتی 1.5ماه

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

اون بواسیر(مقعد) هستش دکتر زنان هم بری بگی بهت پماد میده فکرکنم انتی همورویید .

اون یه موردم بمرور زمان جمع میشه 

بیخودی افسردگی نگیر

همه اش طبیعیه😊😊

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  
قرص سفالکسین یه هفته بخور گوشت آضفه درست میشه ولی گشادی رو ندنمه

مال من گوشت اضافه نداشت الان بعد از تقریبا شیش ماه سر و کله اش پیدا شد اگر نرفت باید کوتر کنم چه جوری درست میشه گوشت اضافه؟ مال شما هم داشت؟

مال منم داشت ولی قبل تموم شدن چهلم خودش رفع شد 

دکترت چیزی نگفت درباره اش؟ 

من بخاطرش بعد از … درد و لکه بینی دارم فکر کنم باید برم با کوتر بسوزونمش اخه معلوم نیس خودش کی بیفته شاید خیلی طول بکشه 

خدایا چقدر خسته ام