2777
2789
عنوان

از طلاقتون بگید

104 بازدید | 10 پست

چقد طول کشید فراموشش کنید؟ از نظر عاطفی چقدر اذیت شدین تا چند وقت دلتنگ میشدید؟ من مثلا یه راه حل گزاشتم واسه خودم هربار دلم تنگ شد ویس هاشو گوش بدم که همش فحاشی و تحقیر و توهین و شرط گزاریه برام.

ولی دنبال راه کار های بیشتری ام.پول گزاف مشاوره ندارم به جز اون. راه حل بگید ازین حال خراب نجات پیدا کنم.چجوری تونستید با خودتون کنارربییاییید؟

من همه ی تلاشمو کردم درست شه همه چی

نشد 

روز به روز هم اخلاقا و کارا و حرفا و رفتاراش بدتر شد

ازش متنفر شدم‌.

جدایی برام نجات بود ، خلاص شدم از دستش.

دلتنگی ای وجود نداره 

ازدواج کرده ولی هنوزم به واسطه ی دخترم داره اذیتم می‌کنه.

الان بشنوم بلا سرش اومده ناراحت نمیشم هیچ ، معلوم نیست خوشحال هم نشم

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یک راهکارش نوشتنه

یک دفتری بردار

با توجه مدت زمان زندگیتون

دفتر میتونه ۴۰برگ

صدبرگ

یا ۲۰۰برگ باشه

شروع کن به نوشتن

و از ب بسم الله آشنایی و ازدواج و زندگیتون بنویس.تک تک روزاتونو

تک تک خاطرات چه خوب چه بدش

رو بنویس

از احساسی که داری

اگه زندگی ططولانی داشتین ممکنه نوشتن چندماه طول بکشه

ولی تکنیک خیلی خوبیه

بعدش اون دفتر رو آتیش بزن و بگو این موضوع همینجا باید بااین خاکسترها تموم بشه و دفن بشه زیر خاک

نوشتن از لحاظ روانی خیلی سبک میکنه آدم هارو

من همه ی تلاشمو کردم درست شه همه چینشد روز به روز هم اخلاقا و کارا و حرفا و رفتاراش بدتر شدازش متنفر ...

خوشبحالت. من چون خودمم مقصر میدونم از اول ازدواج تا اخرش گاهی عذاب وجدان گاهی خودخوری گاهی دلتنگی میاد سراغم 

ازین ور که میبینم بدون من خوشحاله و من تو این حال هام. اتیش میگیره دلم میشکنه. میخام شکایت کنم ازش با مدارکی ک دارم تا حالشو بگیرم 

عزیزم یک راهکارش نوشتنهیک دفتری برداربا توجه مدت زمان زندگیتوندفتر میتونه ۴۰برگصدبرگیا ۲۰۰برگ باشهشر ...

مرسی عزیزم ایده خوبیه. نمیدونم اخرش اتیش بزنم یا نه ولی تا جایی که یادم بیاد همه چیو بنویسم اخرش متوجه برسم ب این که اگه واقعا عاشق بود منو بیرون از خونه و ول نمیکرد

خوشبحالت. من چون خودمم مقصر میدونم از اول ازدواج تا اخرش گاهی عذاب وجدان گاهی خودخوری گاهی دلتنگی می ...

مقصر چرا عزیزم ؟

منم اوایل این فکرا میومد سراغم که نکنه کم گذاشته م و ... ولی کم کم با دیدن زندگی دیگران و رفتارشون با هم و ... فهمیدم نهه اینجور نبوده 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

مقصر چرا عزیزم ؟منم اوایل این فکرا میومد سراغم که نکنه کم گذاشته م و ... ولی کم کم با دیدن زندگی دیگ ...

چون تو دعواهامون همیشه حرف طلاق میزدم. رازشو ب مامانش لو دادم دزدی کرده بود تحت شرایطی مجبور شدم بگم ابروش و بردم...

چون تو دعواهامون همیشه حرف طلاق میزدم. رازشو ب مامانش لو دادم دزدی کرده بود تحت شرایطی مجبور شدم بگم ...

حرف رو که توی دعوا هر کسی ممکنه درمورد رفتن و تموم کردن و اینا بزنه 

رازش رو هم ....

یک طرف هم که همیشه مقصر نیست ، همه چیز نسبیه و دو طرفه.

خودتو مقصر ندون گلم 

الانم هر چی بوده تموم شده رفته، سعی کن دیگه بهش فکر نکنی خودتو با کار و پیشرفت و هنر و ... سرگرم کن

همه چیز رو هم بسپار دست خدا ، خودش می‌دونه چجور به بهترین نحو پیش ببره