2777
2789
عنوان

زن رفیق شوهرم بهش زنگ زده

501 بازدید | 38 پست

شما جای من بودین ناراحت نمیشدین؟

میگه ۱۰ ساله با شوهرش رفیقم یه بار زنش زنگ زد به شوهرم که دعوامون شده و نصیحتش کن منم بهش گفتم چرا به تو زنگ میزنه خلاصه دعوا کردیم 

الان میگه اون جای خواهرمه درسته کارش اشتباهه ولی ته دلش از کار من ناراحته 

الانم برای امروز قرار گذاشتن چهارتایی بریم بیرون 

یا بهش میگم بریم مشهد میگه بزار به رفیقمم بگم با زنش چهارتایی بریم 

جبهه بگیرم بدتر میشه

جبهه نگیر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانمها به برادرشوهر منم زنگ میزنن و میگن دعوا کردیم و .

.

برادرشوهرمم نصیحت میکنه . یه بار به یه خانمی گفت  یادته گفتم بیا با من ازدواج کن . رد کردی . همین میشه . پیش من و جاریم گفت 

اصلا اهمیت نداره که .

نصیحت میکرد 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بگو اون زن پدر، برادر، پدرشوهر یا برادرشوهر نداره که به تو زنگ میزنه؟

خوبه منم زنگ بزنم به شوهرش؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

منم اصلن خوشم نمیاد خب بگو رفیق توعه رفیق من که نیست من اونجا احساس غریبی دارم از این قرار ها نزار بعدشم مجدد زنگ زد بگو خودتو توی رابطه زن و شوهری بقیه دخالت نده حتی اگه خودشون بخان 

علاقه ای ندارم با اون زن آشنا بشم

بهتر چیه اخه اگ حیا داشت شعورداشت ب مرد غریبه زنگ نمید خودش این کسو کارداره قطعا مواظب باش باهاشم گرم نگیردوره زمونه خرابیه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

وای چه عنتر بزن رگ‌و ریشه زنشو قطع کن برین بهش با گوشی شوهرت بگو دیگ‌زنگ و پیام نده ب من

جلوی چشمم بلاکش کرد به خواهر شوهرم گفتم بهش پیام داد که دیگه زنگ نزنه 

یه حس بدی ازش میگیرم

جلوی چشمم بلاکش کرد به خواهر شوهرم گفتم بهش پیام داد که دیگه زنگ نزنه یه حس بدی ازش میگیرم

راضی نشی برید بگو من‌اصلا از زنش حس خوبی نمیگیرم خوشم نمیاد باهاش مسافرت بیام

یک عدد دختر زبروزرنگم

منم اصلن خوشم نمیاد خب بگو رفیق توعه رفیق من که نیست من اونجا احساس غریبی دارم از این قرار ها نزار ب ...

میگه باهاش آشنا شو چاره ای نداری

اون نزدیکترین رفیقم هست

تو هم با زنش رفیق شو