2777
2789

اگه تونستی بادمجونش کباب کنی عالی میشه 

سرخم کردی مشکلی نیست نعنا داغ پیاز داغ سیرداغ گردواسیاب کشک ادویه بزن به بادمجونی ک خوب له شده نوش جون کن با سبزی خوردن😄

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بادمجونا رو پوست بگیر نصفشون کن از طول. بریز تو یه ظرف نمک بزن. بیست دیقه بعد بشورشون خشک کن بعد سرخ کن

بعد میکس کن! 

پیاز سرخ کن . بعد نعنا بریز.  اگه دوس داری سیر هم سرخ کن. بادمجون میکس شده رو بریز. بعد کشک بریز یه خورده! یه ربع بعد تمومه!

برای روش هم پیاز و سیر سرخکرده

نعناع کشک گردو

ای کاش یه اپیلاسیون هم برای "افکار" زائد بود.

سلام گلم من اول بادمجون رو‌ ورقه نازک سرخ میکنم با روغن کم بعد پیاز داغ فراوون درست میکنم با گوشت چرخ کرده تفت میدم بادمجونم و قشنگ میکوبم بهش اضافه میکنم بعدم کشک آب کرده میزنم آخر هم گردو و نعنا داغ

اول نخود بزار بپزه کمی که تقریبا نیم پز شد و بعدش عدس بهش اضافه کن و بادمجونهارو حلفه حلقه ببر و سرخ کن عدس  هم که تقریبا نیم پزشد بهش بادمجونارواضافه کن یه حبه سیرو یه پیاز کوچیک هم رنده کن باهم سرخ کن به علاوه فلفل سیاه و فلفل قرمز پ زردچوبه ونعناع خشک وبعدش که به غذا اضافه کردی بزارم نیم ساعت بپزه و کشک رو اضافه کن زیرشوکم کن نیم ساعت بعد حاضره نوش جون.من گاهی گوشت ابگوشتی گوسفندی هم میندازم داخلش خیلی خوب میشه

یک کیلو بادمجون رو کباب کن و پوست بگیر بذار کنار، یه پیاز بزرگ رو خلالی ریز کن و تو روغن با حرارت ملایم رو به کم بذار بپزه، وقتی یکم پیازا سبک شدن یک استکان کشک رو با یک چهرم استکان اب رقیق کن و بریز تو پیاز داغ بذار جوش بیاد، وقتی جوش اومد بادمجونا رو با چنگال کامل له کن و ریش ریش کن و بریز تو کشک و پیاز، در قابلمه رو ببند ده دیقه با هم بپزن، در اخر یک سیر متوسط رو ک پوست گرفتی و رنده کردی رو بریز داخل قابلمه و نعناع خشک هم بزن، من پودر گردو هم میزنم ک فوق العاده میشه

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

بادمجون رو بخوابون تو اب نمک نیم ساعت.

از اب دربیار خشک کن.سرخ کن حسابی طلایی بشه با گوشت کوب بکوب.

پیاز داغ و سیر داغ .نعناع.زردچوبه.فلفل سیاه.یه تفت کوچولو بده کشک چند تا ق بریز.تفت بده.بادمجون رو اضافه کن.مزه کن اگه کشکت نمکش کم بود نمک کم بریز .درش رو بذار 10 دقیقه.امادست

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

بادمجان راکبابی کن یاسرخ کن ولی خوب سرخ کرده بسی خوشمزه تره وپیازداغ فراوان وسیرداغ تقریبا زیاد ونعناداغ درست کن وبزارکنار بادمجانهارابانصف لیوان آ ب بزاربپزه وکشک مایع یاسابیده را بهش اضافه کن وقتی پخت باگوش کوب دستی بکوب وپازوسیر ونعناداغ وزردچوبه ی سرخ شده رابهش اضافه کن وچنددقیقه دیگه بزار بپزه 

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد