2777
2789
عنوان

من عروس بدی ام

187 بازدید | 14 پست

من متاسفانه از بعضی اخلاقا و حرفای همسرم الگو گرفتم که یکیش بددهنیه

اوایل عروس این خانواده شده بودم خیلی تحت فشار روانی بودم بخاطر فرهنگشون

به راحتی توهین میکردن ،فحش میدادن و چند دقیقه بعد انگار نه انگار

من شنیدم و شنیدم و شنیدم و دم نزدم

ولی الان با کوچیک ترین جرقه ای منفجر میشم

درسته تاحالا تو روی مادرشوهر پدرشوهرم چیزی نگفتم ولی پشت سرشون هرچی خودشون و شوهرم گفتن میگم تا وقتی آروم شم

مثلا یبار خواهرشوهرم به شوهرم گفت زن جن.ت و همسرم واکنش نشون نداد خیلی تلاش کردم همسرم ازم دفاع کنه و جلوی بقیه بایسته ولی نکرد

الان من دیگه کلا با این اسم صداش میکنم(پشت سرش)

یا مادرشوهرم راجع مرگ پدربزرگم حرف زد و گفت فلانی هم بمیره کسی رو نداری جواب ندادم و شوهرم سکوت کرد 

به شوهرم میگم مادرت بمیره دست گلی که زورت میکنه بخری براش حتما میخرم میبرم

چیکار کنم هم آروم شم هم مودب

خیلی اوضاعم داغونه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم عوض اینکه پشت سرش ن بگی جلوشون واکنش نشون بده

دهن به دهن نذار اما بلندشو بگو تازمانی که یاد نگرفتید درست صحبت کنید من اینجا نمیام

و بیا

اولش ممکنه با شوهرت دعواتون بشه اما یه بار میشه

اونم یاد میگیره دیگران هم کم کم یاد میگیرن

تا زمانی که جلوخودشون سکوت کنی این داستان ادامه داره

اگه بخوام نصیحت کنم باید بگم نهههه تو خوب باش ، بدی رو با بدی جواب نده و….

ولی واقعیت اینه که اگه هیچی نگی هم تو خلوت خودت احساس حماقت می‌کنی (دور از جونت البته)

پس هر کاری حالتو خوب میکنه انجام بده

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
به نظرم عوض اینکه پشت سرش ن بگی جلوشون واکنش نشون بدهدهن به دهن نذار اما بلندشو بگو تازمانی که یاد ن ...

ببخشید من ریپلای کردم

اینا با این سن و سال دیگه چیزی یاد نمیگیرن، بدتر میشن که بهتر نمیشن

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.

عزیزم این همه حتی جلوت بی احترامی میکنن تو هم هیچی نمیگی ؟ بنظرم اگر از شوهرت انتظار داشته باشی که روی خانواده اش باایسته اشتباهه بالاخره هرچی باشه خانواده اش هستند ... اما یک جایی باید وقتی تو جمعشون بهت فحش میدن باید تو هم جواب بدی حالا لازم نیست تو هم فحش بدی و درگیر بشی ولی میتونی اگر مادر شوهرت همراه با فحش چیزی گفت تو هم بگی فلانی از شما با این سن و سال انتظار نداشتم همچین حرفی بزنید ...خواهر شوهرت هم گفت باید جواب بدی ... یکبار که جواب بدی مطمعن باش حداقل جلوی روت چیزی نمیگن ...

خب بهانه روشن و واضح پیدا کردی که همسرت نتونه مقاومت کنه

من همیشه به این فکر میکنم که خیلی از ماها با این تفاوت فرهنگی های واضح اگر بعد ازدواج رفته بودیم یه کشور دیگه یا حتی یه شهر دور چقدر جنگ اعصاب و اختلافات مون کمتر بود 

عزیزم این همه حتی جلوت بی احترامی میکنن تو هم هیچی نمیگی ؟ بنظرم اگر از شوهرت انتظار داشته باشی که ر ...

اونوقت من مقصر میشم

بخاطر حرفای خواهرشوهرم چند ساله دعوتش نمیکنم اگه جواب میدادم دیگه شوهرم میگفت جفتتون به هم گفتین پس حق نداری ناراحت شی