2777
2789

من یه هفتس اومدم خونه خودم فردا سومین روزیه ک مهمون دارم هنو هفته ی دیگم بیست نفر خودشونو خونم دعوت کردن 

خسته شدم دیگه 

سرکارم میرم دانشگاهم میرم   

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بخواد خودش مثل مهمون بشینه و دست به هیچی نزنه نه

نه کمکم میکنه خدایی

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃
یعنی یک هفته ای ازدواج کردی ؟

عروسی کردم

همون دیگ یک هفته ؟تازه عروسی ؟الان باید استراحت کنی نباید اینقدر بهت فشار بیاد که چقدر اون بیست نفر ...

بخدا خسته شدم دیگه چیزیم بگم انگ ادم بی حوصله و بد مهمون بهم میخوره

واقعا بیشعورن منم الان میانترمام شرو شده دارم خفه میشم فقط

همون دیگ یک هفته ؟تازه عروسی ؟الان باید استراحت کنی نباید اینقدر بهت فشار بیاد که چقدر اون بیست نفر ...

نباید اینقدر بهش فشار بیاد؟ چرا مگه چی شده ک نباید فشار بیاد

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

گلم شما جز همون دسته مهمون هایید بیشتر از این نیاز به توضیح نمی‌بینم

اگه توضیحی داشتید ک میدادید منم متوجه میشدم 

به هرحال زیادم مهم نیست من خودم شخصا زیاد اهل رفت و امد نیستم

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

اگه توضیحی داشتید ک میدادید منم متوجه میشدم به هرحال زیادم مهم نیست من خودم شخصا زیاد اهل رفت و امد ...

یعنی سوالتون واقعی بود ؟

گفتن یک هفته ای ازدواج کردند 

آدم هنوز بدنش به شرایط عادت نکرده

ببخشید میگم ممکن زخم شده باشه 

ممکن پارگی برای کسی پیش بیاد 

هزاران اتفاق که برای هر کسی خصوصی 

بعدم تازه عروس هنوز شاید دقیق ندونه وسایل زندگیش کجاست و چه جوری ازشون استفاده کنه 

و عروس داماد دارند تازه زیر یک سقف بودن تجربه می‌کنند 

اشتباهه به این زودی اینهمه مهمان اون هم زود به زود به خونشون برند 

و فعلا باید پاگشا بشند 

و بحث هزینه هم یکطرف دیگ 

تازه عروس کلی هزینه داشتند که ممکن خیلی تخت فشار باشند و بهتره یکی دو سال تا میشه اطرافیان بهشون هزینه اضافی متحمل نکنند تا بتونن کنترل زندگی بیاد دستشون 

دلیل جهاز دادن و یخچال پر کردن همینه دیگه 

که عروس و داماد چند مدت ذهنشون آروم باشه و بتونن از لحاظ روحی متمرکز روابطشان باشند و چالش های ابتدایی زیر سقف با هم حل کنند 

اگر نیاز به توضیح بیشتر دارید 

بگم خدمتتون