2777
2789

رفتم یه دکتر تو بیمارستان دولتی دو تا رو باهم جراحی کرد خدا شاهده هیچ دردی نداشتم 

حالا رفتم یه دکتر متخصص خیر سرش معروف دندونم کشیده دارم از درد ۵ روزه به خودم می پیچم میرم پیشش میگه فقط آب نمک قرقره کن خوب میشی 😐 

تازه پیش پیش پول گرفته برا ایمپلنت همین دندون کشیده شده میترسم هم پولم بپره هم خودم از درد بمیرم 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موقعی هم که جراحی میکردی درد نداشتی اون موقع؟؟؟

من برعکسم برای کشیدن دندون قبیل چندباری رفتم مطب هیچی نفهمیدم بعدش ذره ای اذیت نشدم اما چهار روز پیش رفتم برای اولین بار درمانگاه دولتی ریشه دندون کشیدم موقع کشیدن که خیلی اذیت شدم درد داشتم هنوزم دردش خوب نشده مدام درد می‌کنه با مسکن هم خوب نمیشه

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

موقعی هم که جراحی میکردی درد نداشتی اون موقع؟؟؟من برعکسم برای کشیدن دندون قبیل چندباری رفتم مطب هیچی ...

نه تو دولتی اصن متوجه نشدم ولی اونم متخصص بود البته 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور