2777
2789

یه دختره هست 155 قدشه 80 وزنشه ولی ادعای اندام عالی می‌کنه 

یکی دیگه 160قدشه 45 وزنشه باز هی میگه اخه چون من کمرم خیلی باریکه.‌‌..

یکی دیگه که منو داره می‌کشه 160 قدشه 80 وزنشه  به من میگه خیلی وزنت کمه تو باید حداقل 70 باشی :/ 

اینقدر خالی‌بندی یسریا رو مخمه وای...

وگرنه من مشکلی با دخترا و خانما ندارم چزا اینجوری میکنن اخه 

من خودم ۱۶۰ قدمه 56 وزنمه 🤡 نفهمیدم بالاخره چی خوبه چی نه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

فعلا که تو نرمالتری

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

فعلا که تو نرمالتری

نه خدایی من قدم کوتاهه بیشتر از این چاق بشم شبیه دبه میشم 😑 چجوری 80 خوبه ایخدا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نمیدونم نرمالم یا نه فامیلامون بهم میگن نی قیلون دراز مامان بزرگمم یه سره خدا میگه خیلی لاغری من ...

قشنگم اره وزنت کمه  حتما خیبی کم کالری مصرف میکنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگم اره وزنت کمه حتما خیبی کم کالری مصرف میکنی

نه زیاد غذا میخورم ولی اینجوریه از بچگی وزنم خیلی کم بود مامانم اینا میگن وزنت درسته کمه ولی عیکلت اینجوری قشنگ تره چاق بشی بد میشی چون آخه درسته وزنم کمه ولی تو هیکلم نشون نمیده