2777
2789

تو اداره ما افراد همش دنبال اخبار کار یا اخبار همکار هستن 

هم باهخودم میگم  چ جذابیتی داره براشون زنذکی ندارند 

همش میگن کی جا به جا شد اون جا به جا شد فلانی چ‌کرد اینها زنذکی ندارن 

فکر نکنم فقط ادارات باشه، از وقتی که عضو نی نی سایت شدم متوجه شدم. 

کلا انگار آدم ها ( ۹۷ درصدشون) ی گرایشی نسبت به اخبار بد دارن، حتی اگه دست خودشون نباشه 

مثلا اینجا بین تاپیک وای چقدر از خواهرشوهرم بدم میاد و تایپک ی کتاب خوب معرفی کنید متقاضی اولی خیلیی بیشتر حتی شاید پربازدید سایت بشه 

ببینید... چیز جدیدی نیست... ولی چرا و کِی اینطوری شدیم نمیدونم 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قلبیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

فکر نکنم فقط ادارات باشه، از وقتی که عضو نی نی سایت شدم متوجه شدم. کلا انگار آدم ها ( ۹۷ درصدشون) ی ...

والا نمیدونم‌چجذابیتی داره من حتی دوستم‌خودش رو بامن صمیمی میدونه ابنجوریه انگار زندگی ندارن 

تو زندگیشون چیزی جذاب تر از این وجود ندارن من به همکار اقا یه حرفی رو زدم اون هم انگار هیجان پیدا کردع یود رفت به همه کفت اصلا فکر نکذد شاید حرف اون برای من پیامد بدی داشته باشه البته مسیله شخصی و ناموسی  نبودها یه مسلیه بود جز زندگی من ولی چرا رفتی به همه گفتی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.