2777
2789
عنوان

بیاید براتون ایت الکرسی بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 43 پست
ان شاءالله حاجت روا بشیدعا کن رزق و روزی من زیاد شه بتونیم یه خونه خوب بگیریم فاطمه ام

خوندم عزیزم، ۲۵ بار هم آیه ۲۹ سوره مومنون که برای خونه دار شدن مجربه خوندم عزیزم انشاالله بزودی خونه دلخواهتو بخری خدا خوپش پولشو جور میکنه🌹🌿❤️

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوندم عزیزم، ۲۵ بار هم آیه ۲۹ سوره مومنون که برای خونه دار شدن مجربه خوندم عزیزم انشاالله بزودی خونه ...

منم برای شما آیه الکرسی خوندم 

خدا خیرتون بده

آرامش و سلامتی و شادی روزی تون باشه ان شاءالله 

بنام خالق نور …سوگند به آنانکه غریقی را نجات می‌دهند ۲سوگند به آنانکه دل غمگینی را نشاط می بخشند ….سوره النازعات آیه ۱و ۲…اگر در مدت ۱۹ روز قرآن را بزبان مادری بخوانید از ابتدای قرآن تا انتهای آن که برزبانتان جاری شود و گوشتان صدای شما را بشنود اعجاز در زندگیتان خواهید دید. برای هر نیاز که دارید بخوانید و شاهد اعجاز خداوند باشید

انشالله که حاجت روا بشین 

ممنون میشم برای امضای منم دعا کنید🙏🌷

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
بنام خالق نور …سوگند به آنانکه غریقی را نجات می‌دهند ۲سوگند به آنانکه دل غمگینی را نشاط می بخشند ….س ...

🌿🌹❤️

سلام عزیزمببخشید شما مادرتون عمل کرد، راضی بود؟پیش چه دکتری

شلام عمل بلفارو منظورتونه؟

عمل خوب بود ولی چون دکتر گفت بود باید بعدش کنار ابرو هم کشیده بشه تا چشم حالت مناسب داشته باشه و مادرم انجام نداد از نتیجه راضی نبود انگار چشمش داخل گودی افتاده

شلام عمل بلفارو منظورتونه؟عمل خوب بود ولی چون دکتر گفت بود باید بعدش کنار ابرو هم کشیده بشه تا چشم ح ...

سلام عزیزم هاره بلفارو 

آها دکترشون کی بود

اون عمل رو انجام میداد بنظرتون خوبتر میشد ؟

سلام عزیزم هاره بلفارو آها دکترشون کی بوداون عمل رو انجام میداد بنظرتون خوبتر میشد ؟

دکتر علی پرند

نمیدونم عزیزم من شخصا با عمل زیبایی مخالفم به نظرم هرچی روال طبیعیشو طی کنه بهتره